Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Junior Service Engineer / Servicetekniker inom reservkraft

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du servicetekniker i början av din karriär? Vill du vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan avbrott? Brinner du dessutom för service och har ett stort tekniskt intresse? Hos oss får du inte bara vara en del av ett kompetent team med djup teknisk expertis, utan även en stark gemenskap där vi stöttar varandra för att nå våra mål.

Hösten 2024 erbjuder vi ett introduktionsprogram som under åtta veckor ger dig en språngbräda inom våra specialistområden, som du sedan kommer att fördjupa och utveckla inom företaget. Förutom en gedigen och bred grund erbjuder vi en fantastisk gemenskap med resten av kollegorna som påbörjar sin anställning under hösten 2024. Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Som Service Engineer har du en nyckelroll i vår organisation!

Om rollen
Det här är en unik möjlighet att ta ett spännande steg framåt i din karriär. Vi erbjuder dig ett åtta veckors introduktionsprogram där du får en grundlig inblick i Coromatics olika specialistområden. Efter detta kommer du som Service Engineer inom reservkraft att spela en nyckelroll i att säkerställa kraft till våra kunder.

Din roll innebär:
 • Självständigt och ansvarsfullt arbete och där du som Service Engineer inom reservkraft utför service och underhåll av reservkraftsystem. Detta inkluderar specifikt felsökning av motorer, motorstyrning, samt styrsystem och elektronik.
 • Vårdande och utvecklande av Coromatics kundrelationer, där din tekniska expertis gör dig till en viktig rådgivare för kunderna. Genom att bidra till att framtidssäkra och utveckla kundens anläggning spelar du en avgörande roll i deras framgång.
Vi söker efter tio medarbetare och erbjuder olika placeringsorter, inklusive Luleå, Östersund, Sundsvall, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Halmstad och Malmö.

Vi erbjuder dig:
 • Gedigen introduktion & mentorskap: Få en kickstart inom Coromatics olika specialistområden med utbildning från erfarna kollegor, både praktiskt och teoretiskt. Under introduktionen kommer du att tilldelas en mentor för personlig vägledning och stöd.
 • Nätverkande och gemenskap: Då vi söker medarbetare inom hela landet kommer du att få en nära gemenskap med andra medarbetare men även möjligheten att utöka ditt professionella nätverk med värdefulla kontakter från olika delar av Sverige.
 • Karriär och utveckling: På Coromatic sätter vi kontinuerlig utveckling i fokus, även efter avslutat program.
 • Frihet under ansvar samt generösa förmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatterat el-avtal och sommararbetstid
Vem söker vi?
 • Gymnasieutbildning eller KY-utbildning inom teknik, el, styr- och reglerteknik eller fordonsinriktning
 • B-körkort
 • Engelska & svenska i tal och skrift
 • Vana vid att arbeta i MS Office-paketet
Meriterande:
 • Auktorisation B eller ECY-certifikat
På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som har ett intresse för att lära sig mer och vill utvecklas inom yrket samt har ett stort teknikintresse. Utöver detta ser vi även att du är samarbetsorienterad, strukturerad, vetgirig och resultatorienterad.

Tjänsten är en provanställning och lön utgår från första dag.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Har du frågor om tjänsten eller upplägget? Kontakta gärna ansvarig rekryterare på lovisa.johansson@coromatic.se
Coromatic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats. Coromatic har mer än 700 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Service Engineer Critical Infrastructure hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.