Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Bli Göteborgs bästa säljare tillsammans med oss!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Ditt huvudfokus kommer vara att presentera Centric för våra nya kunder, jobba nära våra befintliga kunder där du tillsammans med konsultchef kommer vara synliga för att skapa bästa möjliga upplevelse. Du räds inte att ringa kalla samtal för att boka möten och du navigerar enkelt mellan inkommande ärenden där du vågar utmana, du vågar testa och du vågar vara precis lagom fräck. Det personliga mötet och att arbeta med telefonen är naturligt för dig.

Du kommer arbeta tillsammans resten av kontoret och här har vi på riktigt högt i tak, vi delar information, kunder och kandidater för att lösa de uppdrag vi stöter på. Vi älskar våra kunder och tror på kvalitet och passion i vårt hantverk. Vi vill ha kul, men vi vill också vinna. Du kommer att ingå i säljgruppen för Sverige där framgångar och utmaningar bollas för att vi ska bli ännu bättre imorgon!

Kundmöten är din viktigaste aktivitet. På så vis samlar du insikter om marknaden, förståelse för kunden och kan bemöta dagens eller morgondagens kunder på ett professionellt sätt.


Kortfattat ska du ansvara för att sälja in Centric som det självklara valet av konsult- och rekryteringsleverantör inom IT i Göteborg. När du fångat upp ett behov hos en kund handlar det om att lösa det på bästa sätt för kunden och för Centric. Ibland har vi redan kompetensen hos och då matchar du och kollegorna befintliga konsulter med kundens behov eller så hittar vi en ny stjärna att rekrytera till Centric som vi kan presentera till kunden. Matchningen mot kunden gör du och dina kollegor tillsammans.Din profil

Vi vill att du har erfarenhet av IT, konsultbranschen och försäljning. Kan man önska allt? Kanske inte...viktigast är att du gillar försäljning och har en vilja att lyckas inom det. Har du IT-erfarenhet är det ett starkt plus för vi arbetar uteslutande med konsulter inom IT. Våra kunder kan ofta gå ganska tekniskt i våra möten. Det kan handla om allt från att prata om en hel verksamhets IT-strategi och dess utmaningar till att gå djupt i en kravprofil för en roll.Vi kan erbjuda dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.

Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där din insats verkligen gör skillnad. Möjlighet att arbeta med spännande teknik och innovativa lösningar. Konkurrenskraftig lön och förmåner. Ett tight och stöttande team där vi hjälper varandra att växa och utvecklas.

Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Göteborg så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Linköping, Malmö, Örebro och i Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4200 anställda i Europa.Kontakt information
Mathias Gyllander +46 734159368 Mathias.Gyllander@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tänk att kunna komma ut till våra kunder och säga: vad behöver du hjälp med? Oavsett vad kunden svarar kommer du kunna lösa det. Oavsett om det handlar om konsultbehov, rekryteringsbehov, en helt egen servicedesk eller en hel kassalösning. Idag har Centric flera olika paket och vi tror stenhårt på ”One Centric” - där kommer du vara en viktig del av vår framgångsresa! Göteborg ligger för dina fötter!

Vi växer så det knakar i Göteborg och nu behöver vi stöttning av en driven säljare, en person med vilja att vara med i gänget, som driver och kan skapa sin egen agenda och älskar att arbeta i team. Du som älskar att gå först och är sådär skönt orädd - det är dig vi vill ha nu. All vår försäljning är dynamisk och att vara lösningsorienterad är något helt naturligt för dig!