Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkonstruktör till spännande uppdrag!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hos vår kund Senver kommer du att få möjlighet att växa både personligen och professionellt i en mångfaldig och inkluderande miljö. Om du är redo att vara en del av detta team, Ansök idag!Om tjänsten

Nu söker vi en elkonstruktör till Senver. Senver är ett teknikföretag som fokuserar på att utveckla företag och deras teknik främst inom industrin, marint och energisystem som vindkraft. Missionen är att tillföra struktur och teknisk kompetens för att hjälpa företag och institutioner att puscha gränser, öka effektiviteten och bidra till den tekniska höjden inom företagen.
Som elkonstruktör för Senver kommer du primärt att arbeta i automationsprojekt med design och konstruktion. På sikt kan det även finnas möjlighet att arbeta med PLC programmering om intresse och behov finns hos slutkund.

Du erbjuds

  • En engagerad och utvecklande arbetsgivare
  • En möjlighet att vara med på spännande resor där utveckling av teknik är fokus


Kvalifikationer
  • Vill vara del av ett dedikerat team som både arbetar i grupp och med enskilda projekt
  • Har en teknisk minst högskoleingenjörsutbildning inom el, automation, mekatronik eller Senver finner likvärdig
  • Har minst ett års erfarenhet av något ECAD program
  • Har obehindrade kunskaper i engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Har obehindrade kunskaper i svenska, i tal och skrift
  • B-körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Noggrann, kommunikativ, ambitiös

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se