R&D Manager Affärsområdesansvarig - Västra Frölunda

R&D Manager Affärsområdesansvarig - Västra Frölunda

Denna tjänst är för dig som brinner för att utveckla kosmetiska produkter samt att jobba nära leverantörer, marknad, försäljning och konsumenter för att leverera innovativa kommersiella produkter av högsta kvalitet. I rollen som R&D
Manager har du ett nyckelansvar för att driva förändringen mot ett starkare R&D tänkande inom hela organisationen. Du kommer in i ett expansivt skede där vi gemensamt sätter ramarna för kommande framgång.

Vi söker dig med erfarenhet av produktutveckling. Vidare har du erfarenhet av att arbeta processorienterat samt vana av externa regler och myndighetskrav. Du besitter personliga egenskaper såsom starkt eget driv, struktur, en god kommunikativ förmåga samt förmåga att entusiasmera dina kollegor. För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera både på svenska och engelska både i tal och skrift. Du trivs av att arbeta i ett högt tempo och ser utmaningar som möjligheter.

Ansvarsområden:
Som R&D Manager kommer du ha en nyckelroll i utvecklingen av Grazette of Sweden´s egna samt våra externa kunders produkter/varumärken. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för vårt produktutvecklings team. Vi har ett högt innovationstempo och jobbar projektorienterat. Förutom traditionell R&D verksamhet med tillhörande dokumentationsarbete kommer du också att ha många externa kontakter med våra leverantörer och kunder.

Kvalifikationer:
Det är ett krav att du har en examen från högskola/universitet inom något av områdena kemi, farmaci, biokemi, biologi el. liknande.
Du som söker har tidigare erfarenhet av R&D arbete inom produktutveckling där du arbetat med kundens story för att omvandla detta från ide till färdig produkt.

Vad Grazette Of Sweden erbjuder:
  • En kreativ och rolig arbetsplats med högt i tak.
  • Fantastiskt trevliga och kunniga kollegor.
  • Möjlighet att tillsammans utveckla framgångsrika koncept och produkter.
  • En organisation som ständigt utvecklas och där du får vara med att påverka.
Skicka in din ansökan till jobb@grazette.se

Frågor gällande tjänsten besvaras av Mikael Karlsson (HR) Tel: 0736–336627 alternativ på mail: mikael.karlsson@grazette.se.
Mer info
Kontaktperson Mikael Karlsson
Telefon 0736336627
Email Mejla Mikael Karlsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette Of Sweden AB är ett svenskt företag som befinner sig i ett mycket expansivt skede i sin verksamhet inom hår- och hudvårdsbranschen, med egen forskning, utveckling och tillverkning. Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen, vi tillverkar produkter till egna brands för den svenska och internationella frisörmarknaden, såväl som till andra varumärken inom hud, hår, skägg och SPA-världen. Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag även är representerat internationellt i 10 länder.