Geohydrolog

Geohydrolog

Geohydrolog

Vill du utvecklas i rollen som geohydrolog?

Har du erfarenhet av en ledande roll i projekt eller team och söker en ny utmaning? Vill du bli en del av ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag? Då är du varmt välkommen att söka jobbet som geohydrolog hos oss! Skriver du dessutom under på våra värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga så kommer du verkligen att trivas hos oss.

Om rollen

Vi erbjuder dig spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, i nära samverkan med vår produktion och med fokus på den totala affären. Vi är ofta med hela vägen i projektet, från anbud till färdigt projekt. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram effektiva lösningar i anbud, tillståndshantering och praktiska lösningar i projekten. Erbjuda teknisk spetskompetens till vår produktion och driva utveckling och omvärldsbevakning.

Som geohydrolog i Peab kommer du att tillhöra Affärsområde Anläggning och vara en del av den expertgrupp, Anläggningsteknik, som stöttar verksamheten i anläggningstekniska frågor. Gruppen består idag av 25 medarbetare inom kompetensområdena geoteknik, anläggningskonstruktion och BIM. Målet är att under de kommande åren stärka upp avdelningen med geohydrologikompentenser.

Din placering kommer i första hand att vara på våra kontor i Malmö eller Helsingborg där även fler kollegor från anläggningsteknik arbetar. Det finns dock möjlighet till flexibilitet i och med att vi har kontor på ett flertal orter.

Om dig

Vi ser framför oss en person som är drivande och som vill utveckla sig själv. Någon som kan driva projekt på egen hand eller i team. Någon som verkligen kan och vill förstå problemen ute i produktionen. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och utvecklingsinriktad och som får energi av att få vara med och påverka.

Beroende på vilken bredd du arbetat med tidigare tror vi att du har minst 3 men gärna 5 års erfarenhet från att arbeta med geohydrologiska frågor. Det är meriterande om du arbetat i eller nära produktionen.

Du har:
  • Civilingenjörsexamen eller likvärdig
  • Körkort B
  • Mycket god svenska i tal och skrift
Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som anläggningskonstruktör hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-partner Mia Makwar Mellbin på telefonnummer: 0733-371890 eller via e-post: mia.mellbin@peab.se.

Eller bitr. chef Anläggningsteknik: Michael Sabattini på telefonnummer: 0705-343354 eller via e-post: michael.sabattini@peab.se

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid
Mer info
Område
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.