Världens bästa jobb?

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

På tre minuters promenadavstånd till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och med skogen bakom husknuten ligger Ronald McDonald hus i Göteborg. Det vackra och ombonade Huset stod färdigt 1999 och rymmer idag 29 familjerum och ett stort antal gemensamma utrymmen så som flera kök, vardagsrum, lekrum, bibliotek, datorrum, tvättstugor, aktivitetsrum samt en relax med bastu.

I Huset har familjerna möjlighet att laga sin egen mat, tvätta sina kläder och kunna koppla av i en hemlik och trygg miljö. Att kunna samla kraft mellan de tuffa behandlingstillfällena på sjukhuset är viktigt för både föräldrar och barn. I Huset träffar man också andra föräldrar i liknande situation och därmed ges möjlighet att dela såväl glädje som sorg för både föräldrar och syskon.

Ronald McDonald Hus i Göteborg är byggdes 1999 med finansiering av Ronald McDonald Barnfond och i samarbete med bl a Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Barncancerföreningen i Västra Sverige, Hjärtebarnsföreningen, Handikappföreningarnas Samarbetsorgan.

Sedan starten 1999 har drygt 12 000 familjer hälsats välkomna in genom våra dörrar. Då Drottning Silvias är ett specialistsjukhus och har hela landet som upptagningsområde har även vi familjer från hela Sverige boende hos oss. Vi servar samtliga avdelningar på barnsjukhuset.
I samarbete med vår kund Ronald McDonald Hus i Göteborg söker vi nu efter studenter som vill ställa upp och jobba som värd/värdinna.
Det innebär att du kommer att ta emot familjer och hälsa dem välkomna, visa dem runt, utföra lättare städsysslor i gemensamma utrymmen, baka osv. Du ska finnas till hands för gästerna och underlätta deras vardag.

Arbetstiderna är varierande och i samråd med övrig personal på huset enligt ett rullande schema.
Vardagar innebär kväll/natt med sovande jour på plats, oftast förlagt kl. 19.45-08.00.
Helgerna innebär dagtid, kvällstid och natt med sovande jour på plats, vanligtvis kl.17.45-08.00.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara flexibel då det gäller arbetstider, ha en väldigt hög servicenivå och brinna för att hjälpa dina medmänniskor. Du ska vara varmhjärtad och bry dig om din omgivning samt ha ett stort intresse för människor. Det är av yttersta vikt att du har en stor integritet. Det är viktigt att du har lätt för att skapa förtroende men också att du har en förmåga att skilja på arbetsliv och privatliv.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Krav

Studerar du och är minst 18 år är detta ett ypperligt tillfälle att tjäna lite extra samt få en fin erfarenhet för livet.
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.