Erfaren utvecklare inom mjukvara

QRTECH AB · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Erfaren utvecklare inom mjukvara

Är du en fena på kod? Kom till oss och hjälp oss utveckla nyskapande programvara!

Till Göteborgskontoret söker vi nu Dig som har en bakgrund som matchar nedanstående:

Vi söker dig
med erfarenhet av:

 • Du har goda programmerings kunskaper inom språket C eller C++
 • Du har stor erfarenhet av programmering inom flertalet språk i övrigt
 • Du har kunskaper om lägre OSI nivåer av IP kommunikation
 • Du har skrivit socket baserade applikationer
 • Du har jobbat mycket med unix/linux system
Utöver detta så ser vi gärna att:
 • Du har ett genuint teknikintresse och förmåga att snabbt sätta dig in i olika applikationer
 • Du har en bred erfarenhet av verktyg och metoder för utveckling av mjukvara för tekniska applikationer
 • Du har ett aktivt open source engagemang
 • Du har jobbat med linux kernel drivers
 • Du har erfarenhet av kodgranskning
Personliga egenskaper:
 • Ambitiös
 • Nyfiken på nya tekniker
 • Gillar att coacha och leda
 • Vi vill attdu har:
 • 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling
 • då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder vill vi att du talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska obehindrat i tal och skrift.
Vi tror att Din utbildningsbakgrund är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, elektroteknik, mekatronik eller motsvarande.

Vårt erbjudande:

Som anställd på QRTECH erbjuds du både utmaningar och uppskattning. Varierande projekt i olika branscher, forskningsprojekt och specialistuppdrag hör till företagets profil. På QRTECH är personalen och kompetens i fokus och arbetsmiljön präglas av trivsel och ömsesidig respekt. Vi tycker det är viktigt med personlig utveckling och på QRTECH finns det stora möjligheter att både bredda och fördjupa sin kompetens. Självklart har vi kollektivavtal, konkurrenskraftig lön friskvårdsbidrag, mm.

QRTECH AB är ett högprofilerat framgångsrikt produktutvecklingsbolag specialiserat på utveckling och industrialisering av produkter som innehåller mjukvara, elektronik och kraftelektronik.


Vi utvecklar produkter inom en mängd tekniskt utmanande tillämpningsområden såsom verktyg, maskiner, medicinteknisk utrustning, bilar, kommersiella fordon, marin samt försvar. Lösningarna innehåller avancerad teknik inom ett brett spektra, t ex grafiska displayer, styrelektronik, elmotorstyrning, batteristyrning, och många typer av trådlös och trådbunden kommunikation.


Hos QRTECH står tekniken i centrum och våra kunduppdrag bygger på självständiga medarbetare med hög teknisk kompetens. Vi arbetar i utvecklingens alla faser med allt ifrån tidiga konceptstudier till skarpa produktionsprojekt för högvolymproduktion.

Hälften av våra uppdrag bedrivs som projekt på våra egna kontor och lab och andra hälften som ingenjörsuppdrag hos våra kunder.


QRTECH grundades 1997 och har sitt kontor i Lackarebäck på gränsen mellan
Göteborg och Mölndal.
www.qrtech.se

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.