Elektronikkonstruktör i Göteborg

Om jobbet

QRTECH söker Elektronikutvecklare - inbyggda system Gillar du kretskort, kondensatorer och processorer? Kom till oss och häng i våra labb!
Efterfrågan på QRTECHs tjänster är mycket stor och till vårt kontor i Mölndal söker vi nu erfarna hårdvaruingenjörer.

Vi tror att du har en bakgrund som matchar nedanstående:
 • Du har stort teknikintresse och förmåga att snabbt sätta dig in i olika tekniska applikationer
 • Du har en bred erfarenhet av verktyg och metoder för utveckling av elektronik
 • Du är civilingenjör eller motsvarande med minst 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet
Om du, liksom vi, brinner för elektronikutveckling, har du säkert även koll på några av nedanstående områden:
 • Utvärdering och val av mikroprocessorer och andra kritiska komponenter
 • Digital och analog konstruktion samt RF upp till 2.4 GHz
 • Elmotor- och ventil-/solenoidstyrning
 • Batteri- och laddningsstyrning
 • Kraftelektronik
 • Konstruktion för EMC och analys av testresultat
 • Kontakter med komponentleverantörer
 • Verifiering och testsystem
 • Planering och genomförande av kvalificerande provning, EMC och miljö
 • Hårdvarunära programmering
Vi erbjuder dig:
Hos QRTECH står tekniken i centrum och våra kunduppdrag bygger på självständiga medarbetare med hög teknisk kompetens. Vi arbetar i utvecklingens alla faser med allt ifrån tidiga konceptstudier till skarpa produktionsprojekt för högvolymproduktion.
Som anställd på QRTECH erbjuds du både utmaningar och uppskattning. Varierande projekt i olika branscher, forskningsprojekt och specialistuppdrag hör till företagets profil. På QRTECH är personalen och kompetens i fokus och arbetsmiljön präglas av trivsel och ömsesidig respekt. QRTECH är ett framgångsrikt produktutvecklingsbolag specialiserat på utveckling och industrialisering av produkter som innehåller elektronik, kraftelektronik och mjukvara. Med lång erfarenhet från fordonsindustrin och egen forskning som bas expanderar vi nu kraftigt inom industri-, medicin- och energitillämpningar.
De produkter vi utvecklar är ofta tekniskt utmanande och måste fungera i svåra miljöer. Olika tillämpningsområden är bilar och kommersiella fordon där hybridteknik är en starkt växande del. Andra områden är marin, verktyg, maskiner, medicinteknisk utrustning samt mätinstrument. Lösningarna innehåller teknik inom ett brett spektra där styrelektronik, elmotorstyrning, batteristyrning, grafiska displayer och många typer av trådlös och trådbunden kommunikation är exempel på detta. Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande så vänligen inkom med din ansökan snarast möjligt.
Jobbfakta
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.