Ansvarig inköps- och produktspecialist inom livsmedel

Ansvarig inköps- och produktspecialist inom livsmedel

Har du en stor passion för mat, erfarenhet av inköp inom livsmedelsbranschen och ett genuint affärs- och kvalitétstänk? Detta är till dig!

Vi på Direkt Chark AB erbjuder dig en spännande, bred och utmanande roll i ett bolag med en trygg och stabil ägare. Hos oss får du möjlighet att utveckla och effektivisera företagets inköpsprocesser. Du blir en sammansvetsad länk mellan avdelningar och får en central roll i bolaget.

Om tjänsten
Som ansvarig inköps- och produktspecialist på Direkt Chark AB har du ett operativt och strategiskt ansvar för bolagets inköp och inköpsprocesser. Du förhandlar och säkerhetsställer att inköpsprocesserna är i linje med företagets kvalitet- och hållbarhetsstrategi. Du har en central roll i företaget där du arbetar tvärfunktionellt i en platt organisation. Rollen innefattar en tät dialog med leverantörer där du förvaltar samt etablerar nya kontakter och relationer. Utöver inköpsansvar har du en viktig del i företagets utveckling och får vara med att forma företagets framtid.

Din bakgrund & personliga profil
Vi söker dig dom drivs av utmaningar, som vågar tänka nytt och som trivs i en varierad och tempofylld vardag. Du känner dig hemma inom livsmedelsbranschen, gärna inom chark. Vidare har du:
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
  • Flera års erfarenhet av inköp
  • Erfarenhet av fraktlogistik och internationella leveranser
  • Erfarenhet inom livsmedelsbranschen
  • Meriterande med erfarenhet av kvalitetsledningssystemet BRC
Som person är du engagerad och målinriktad med ett naturligt affärstänk. Självklart är du strukturerad, noggrann och månar om den bästa kvalitén i allt du gör. Du har ett estetiskt sinne och ett öga för detaljer. Svenska och engelska behärskar du på en professionell nivå. Talar du ett tredjespråk ser vi detta som starkt meriterande då vi har leverantörer från världens alla hörn.

Låter detta som en intressant tjänst? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Om Direkt Chark AB
Direkt Chark AB omsätter 200 miljoner och har ca 70 anställda, med huvudkontor och produktion i Göteborg. Grundtanken är att genom hög kompetens, smarta inköp, effektiv organisation, riktigt bra logistik och en modern tillverkningsprocess kunna erbjuda bra charkprodukter till ett förmånligt pris. Direkt Chark AB utvecklar, marknadsför och producerar charkvaror under varumärket Delikat men fungerar också som EMV-leverantör. Direkt Chark AB är ett dotterbolag till Erik Thun AB som är verksam inom Aircraft Leasing, Shipping, Chark och Ship Agency. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder och har ca 600 anställda.. www.direktchark.se


Övrig information

I den här rekryteringen samarbetar Direkt Chark AB med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linnea Gabrielsson på nr. 0722-54 64 09 alt. mail, linnea.gabrielsson@lernia.se.

Ansökningar till tjänsten hanteras löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag med ditt CV, personliga brev och en kort sammanfattning samt motivation till varför just du passar till denna tjänst!

Anställningsform
Tillsvidareanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!


Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.