Junior applikationskonsult till Unit4 i Stockholm

Junior applikationskonsult till Unit4 i Stockholm

Trivs du med att kombinera trevliga möten med kunder och tekniskt IT-arbete under en och samma arbetsdag? Nu söker Academic Work efter en junior applikationskonsult till Unit4, här du får möjlighet att vara en del av ett internationellt bolag med stark tillväxt. I rollen blir du också en viktig del i arbetet framåt och för att med bolagets ERP-programvarulösningar skapa kunder med effektivare och mer fokuserade medarbetare. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Unit4 är ett konsultbolag som genom nästa generations smarta ERP-programvarulösningar erbjuder företag ett effektivare och produktivare arbetssätt. Med årliga intäkter på 500 miljoner euro och över 3500 anställda runt om i världen levererar Unit4 ERP-system, branschfokuserade och bäst-i-klassen lösningar till tusentals kunder. Dagligen använder olika tjänsteföretag och organisationer inom utbildningssektorn, public service, ideell verksamhet, fastighet och finans, lösningar från Unit4. Du kommer till ett företag med en stark kultur av teamwork och kommer att ha stöttning av dina mer seniora kollegor efter introduktionsprogrammet samt följa en individanpassad utvecklingsplan.

Nu söker de sin nästa stjärna till deras serviceteam som arbetar ute hos kund och ansvarar för att kundanpassa och integrera systemen. Du utgår från Stockholm och får under arbetsdagen vara social i mötet med kunderna där du bidrar med din kompetens och kunskap. Du erbjuds frihet under ansvar i ditt arbete och får möjligheten att vara del av en spännande internationell miljö.
  • Få arbeta för ett bolag med en spännande tillväxtresa
  • Ett varierande och givande arbete
  • Goda möjligheter till utveckling
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Unit4.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du att arbeta med Unit4 egna system. Du sitter till största del inhouse men du kommer även få inslag av att vara ute på kundbesök.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta som konsult ute hos kunderna med integrering och kundanpassning av Unit4 ERP-system
  • Arbeta med integration kopplade till Unit4s Web API:s som ingår i deras mjukvarusystem
  • Erbjuda förstklassig service och kunskap till Unit4s kunder
Vi söker dig som

Har en akademisk bakgrund inom IT på Högskola/Universitetsnivå alternativt KY/YH-högskola eller motsvarande. Dock är det desto viktigare att du har ett genuint intresse för programmering och tycker om att utvecklas och lära dig nya tekniker.

Du har inget emot att fråga om du inte förstår och inser när du behöver hjälp. Du kan förmedla dina tankar på ett enkelt och ödmjukt sätt på såväl svenska som engelska, samt har en stor förmåga att samarbeta, jobba strukturerat och gillar att ta ansvar för att leverera kvalitet såväl till kunder som internt.

Vi önskar att du som söker har erfarenhet eller intresse kring några av följande tekniker, men inget krav:

* C# och SQL.

Det är mycket meriterande om du dessutom har:

* Erfarenhet av att bygga integrationer.
* Tidigare erfarenhet av konsultrollen.
Mer info
Område
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om UNIT4 här!