Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

KMA-samordnare

Sista ansökningsdag
22 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Nu fortsätter vi bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver stärka upp med en driven och erfaren KMA-samordnare. Vi är ett ledande byggbolag som ständigt strävar efter att leverera högkvalitativa byggprojekt som bidrar till en hållbar framtid. Vår arbetsmiljö präglas av innovation, samarbete och en stark strävan efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi söker en engagerad KMA som vill vara med och driva vårt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Utveckla, implementera och följa upp företagets KMA-strategier och -processer.
  • Genomföra internrevisioner och stödja projekten vid externa revisioner.
  • Säkerställa att våra projekt följer gällande lagar och regler inom KMA-området.
  • Stötta och engagera projekten i KMA-frågor.
  • Delta och hålla i olika typer av projektmöten samt bidra med expertis inom KMA.
  • Hantera incidentrapportering och uppföljning av avvikelser inom KMA.
  • Samarbeta med kunder, leverantörer och myndigheter för att säkerställa att våra projekt genomförs på ett hållbart och säkert sätt.
  • Delta vid anbudsarbete samt anbudspresentation.
  • Delta i interna nätverk.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en relevant högskoleutbildning inom miljövetenskap, byggteknik, arbetsmiljö eller motsvarande, samt minst 5 års erfarenhet av arbete med KMA-frågor inom bygg- och anläggningsbranschen. Du har god kunskap om svenska lagar och förordningar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt erfarenhet av att leda och driva förbättringsprojekt. Du är en god kommunikatör då arbetet innebär att förankra och säkerställa att arbetssätten inom arbetsmiljö upprätthålls och efterlevs. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att hantera flera projekt samtidigt samt följa satta processer. Det är krav på Körkort B och möjlighet att resa i tjänsten.

För att trivas i rollen som KMA hos oss bör du vara engagerad och driven med ett stort intresse för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du är självständig och initiativrik med förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du lösningsorienterad och flexibel, med förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med kollegor och externa parter.

Kontakt:

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsstödschef Ing-Marie Jirblom, ing-marie.jirblom@peab.se

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Kristin Hafstad, kristin.hafstad@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.