Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säljare till Chemgroup

Sista ansökningsdag
25 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Chemgroup söker nu en engagerad och driven säljare som vill vara med och utveckla företagets affärsområde inom den offentliga sektorn. I den här rollen blir du en viktig del av ett växande företag, där du får möjlighet att prospektera nya kunder, erbjuda rådgivning och sälja in Chemgroups helhetslösningar för kemikaliehantering. Om du drivs av att bygga starka kundrelationer och vill bidra till både företagets och kundernas framgång, då kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Chemgroup AB.

Om företaget

En naturlig partner för hållbar kemikaliehantering.

Chemgroup är en leverantör som finns tillgängliga som en del kundernas team. De är en partner som tar hand om allt inom kemikaliehantering så att företag kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. På så vis skapar Chemgroup en säkrare process och en mer effektiv och hållbar produktion.

Chemgroup AB har under hösten bildats efter en sammanslagning av Sisource och Chemgroup Scandinavia. Tillsammans stärker de sitt erbjudande och erbjuder en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation.

Här får du chansen att bli en viktig del av ett dynamiskt tillväxtföretag. Du välkomnas till en familjär arbetsmiljö där medarbetarna värnar om varandra och där skratt aldrig är långt borta. Tillsammans med dina kollegor får du dessutom möjligheten att göra en verklig skillnad, med mätbara resultat - Chemgroup bidrar till en bättre värld!

Arbetsuppgifter

Chemgroup söker nu en engagerad och driven säljare för att stärka sitt team. Bolaget har nyligen vunnit en offentlig upphandling vilket ger företaget en unik möjlighet att under de kommande åren utveckla sitt affärsområde inom kemikalieprodukter och tjänster mot den offentliga sektorn. I denna roll prospekterar du och bearbetar nya kunder som omfattas av den offentliga upphandlingen vilket är enheter inom kommuner, regioner och offentliga bolag över hela Sverige. Detta innebär att det förekommer resor som innebär övernattningar. Du ansvarar för att medvetengöra kunden kring ramavtalet och deras möjlighet att utnyttja det i deras dagliga verksamhet. Därtill agerar du rådgivande genom att hjälpa kunderna förstå fördelen med Chemgroups lösningar och hur dessa kan stötta kundens verksamhet på bästa sätt. Genom att arbeta nära kunden säljer du in och säkerställer att deras behov av kemikalieprodukter och tjänster tillgodoses.

Chemgroup är under tillväxt vilket dessutom ger dig möjlighet att vara med och bidra i arbetet att ständigt förbättra och effektivisera försäljningsprocessen.

Som säljare hos Chemgroup ansvarar du för att:
* Prospektera och bearbeta kunder som omfattas av nya ramavtalet
* Utföra kundbesök nationellt
* Medvetengöra kunden kring avtalet
* Presentera och sälja in Chemgroups lösningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Minst 2 års erfarenhet av försäljning, med fördel inom B2B
* Mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska, både i tal och skrift
* B-körkort
* Dator- och systemvana
* Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en bakgrundskontroll. För befattningar med krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Chemgroup tror på människors potential att utvecklas - med rätt inställning och engagemang kan du uppnå vad som helst. Därför är det viktigt att du som person är nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt på ett självständigt sätt. Eftersom du arbetar på ett strukturerat sätt och vet vad du ska prioritera levererar du alltid ett bra resultat. Därtill är du målmedveten och gillar att se framgång i ditt arbete. Vidare är du en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Eftersom du jobbar nära dina kollegor är det också avgörande att du trivs med att samarbeta.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping eller Göteborg, men upplärning sker i Göteborg vilket kräver fysisk närvaro där i början av anställningen. I tjänsten förekommer resor med övernattning.
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.