Hoppa till innehåll
Swede-Wheel AB logotyp

Supply chain manager - swede-wheel ab

Ansök nu
Har du erfarenhet av inköp?

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Swede-Wheel AB söker Supply Chain Manager!

Vi tar nästa steg! Vi växer och satsar vidare med utbyggnad och utökad organisation. Vi satsar starkt framåt och söker dig som kan göra oss ännu bättre. Du blir en viktig del av vår tillväxtresa och får en central och strategiskt viktig roll där du säkerställer en effektiv leveranskedja.

Som Supply Chain Manager har du det övergripande ansvaret för inköp, lager och logistik, vilket inkluderar allt från att optimera lagerprocesser till att följa upp och rapportera viktiga mätetal. I ditt ansvarsområde ingår även upprättande av fraktavtal och att säkerställa effektiva logistiklösningar. Du arbetar nära vår produktion och ekonomiavdelning, och ansvarar för att säkerställa att leveranskedjan möter våra kunders behov. Du är med andra ord den som med analytisk blick optimerar samtliga delar av vår försörjningskedja.

Din vardag består av båda externa och interna samarbeten. Du har löpande kontakt med leverantörer och samarbetar tätt tillsammans med flera avdelningar internt. Resor förekommer i tjänsten, men majoriteten av tiden spenderas i Hillerstorp.

Vem är du?

Du är en analytisk och strukturerad person som är van vid att sammanställa och analysera data för att driva fram förbättringar. Du har en stark affärsmässig och kommersiell förståelse och har förmågan att se till hela värdekedjan. Utöver ditt goda ordningssinne är du driven, initiativtagande och trivs i roller där du får ta kommando och driva processer framåt. Med din analytiska blick identifierar du det som behöver effektiviseras och utvecklas, och får det gjort.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta i liknande roller, gärna inom tillverkande industri. Därtill är du van att navigera i affärssystem och kommunicerar med enkelhet på svenska och engelska i tal och skrift.

Varför Swede-Wheel?

Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli del av ett stabilt och välmående företag som står inför en resa där du blir en viktig del. Vi har tydliga tillväxtmål och högt satta ambitioner. Vår mission - Makes it easier - har ett tydligt kundfokus där vi ska erbjuda en tjänst som gör vardagen enklare för våra kunder och som sätter tonen gör hur vi ska utveckla vårt arbetssätt och våra processer internt. Varmt välkommen till ett företag med entreprenöriell känsla och fin gemenskap!

Vill du vara med på vår resa? Vi hoppas det!

I den här rekryteringen samarbetar Swede-Wheel AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Du ansöker via www.fskpeople.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swede-Wheel AB är Skandinaviens ledande tillverkare av hjul och länkhjul. Vi jobbar med kunder på en internationell marknad inom alla branscher men med främsta fokus på kunder inom materialhantering och butiksinredning. Utöver direktkundsförsäljning jobbar vi även med ett brett återförsäljarnät i Europa.

Huvudkontor ligger ihop med vår tillverkande enhet i Hillerstorp. Vi har även ett systerbolag i Swede-Wheel QLC Ltd. i Ningbo Kina som både fungerar som en leverantör till Swede-Wheel AB och en egen producerande enhet som bearbetar/servar kunder i Asien och Oceanien. Swede-Wheel Gruppen omsätter ca 240 Mkr och är ca 100 anställda.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare