Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om Rollen

För kunds räkning söker vi en ekonomichef till tillverkande bolag på mindre ort utanför Värnamo. Du kommer att få ett helhetsansvar för vår ekonomiprocess. Det innebär en mix av både strategiskt och operativt arbete där du bland annat ansvarar för års- och månadsbokslut, budget, redovisning, ekonomiska analyser, rapportering och myndighetskontakter.

Din Profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av ekonomiarbete och gärna ekonomisk högskoleutbildning. Det är en fördel om du tidigare har arbetet inom tillverkande bolag. Att du är affärsmässig och besitter en god analysförmåga ser vi som en självklarhet. Att vara med och påverka och förbättra är något som driver och sporrar dig i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du kan kommunicera på engelska i både tal och skrift då det är vårt koncernspråk.

Vi Erbjuder

En intressant roll med stort ansvar, du ingår i ledningsgruppen och får vara med och driva utvecklingen av företaget framåt.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Sören Holmlind på 0706 - 70 25 52.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Sören Holmlind
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare