Hoppa till innehåll
PULS Bemanning AB logotyp

Teknisk industrimedarbetare

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är målinriktad, tycker om ordning och reda samt har en hög yrkesstolthet. Du är en person som kan arbeta både självständigt och i grupp, har lätt för att samarbeta och se din roll i arbetslaget. Du ser inga hinder till att lära dig nya saker, att ta in ny information för att ständigt sträva efter att utvecklas som medarbetare och person. Arbetet kan vara både fysiskt och mentalt krävande.

Arbetet kan bland annat innebära:
  • Enklare programmering
  • Problemlösning i produktion
  • Kvalitetskontroller samt ritningsläsning
  • Truckörning
Din profil

För att lyckas i rollen behöver du erfarenhet inom industriell tillverkning och goda kunskaper inom ritningsläsning. Utöver detta behöver du en stark ansvarskänsla för säkerhet och kvalité. Vi ser dig som driven, flexibel, kreativ och engagerad vilket kan bidra till utvecklingsmöjligheter både för dig och din arbetsplats. Det krävs att du är noggrann men samtidigt kan ha många bollar i luften.

Krav
  • Körkort B och tillgång till bil.
  • Svenska i tal och skrift
  • Har möjlig att arbeta skift.
Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig Konsultchef Lisa Johansson på Tel: 073-422 68 78 eller epost lisa@pulsbemanning.se för mer information.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Puls är ett lokalt och kraftfullt företag som är måna om både personal och kunder. Varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper. Vår största drivkraft är att matcha rätt arbetsplats och organisation för just dig som arbetssökande och för dig som företag. Vårt fokus ligger i att ge dig som konsult en flexibilitet och trygghet i ditt arbete. Puls mål och vision som företag är att få hjälpa just dig att komma ut i arbetslivet!

"Rätt från start" är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal. Vi är uppskattade för vårt driv, tillgänglighet, snabbhet och kompentens. Puls kunder finns i hela GGVV- regionen och får service från våra kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare