Hoppa till innehåll
P.O. Jansson Industri AB logotyp

Kvalitetsansvarig - p.o. jansson industri ab

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
P.O Jansson Industri AB söker en Kvalitetsansvarig!

Kvalitet är starkt avgörande för vår fortsatta framgång. Nu söker vi en driven och engagerad Kvalitetsansvarig som vill upprätthålla och utveckla vårt arbete inom kvalitet. På Janssons Industri får du ett övergripande ansvar för att utveckla och implementera kvalitetsprocesser inom all vår produktion.

I rollen som Kvalitetsansvarig kommer du att leda och samarbeta med kvalitetstekniker samt vara en bärande del i vår ledningsgrupp. Tillsammans arbetar vi mot en gemensam målbild och strävar efter att sätta standard för kvalitet inom hela företaget.

Ansvarsområden inkluderar:
  • Utveckla och implementera kvalitetsprocesser och rutiner.
  • Skapa planer och rutiner för förebyggande kvalitetsarbete.
  • Driva och följa upp vår produktkvalitet.
  • Sitta i ledningsgruppen och ha det övergripande ansvaret för kvalitet.
  • Ansvara för pulsmöten och regelbundna avstämningar inom kvalitetsarbetet.
Vem är du?

Vi söker en person som får saker gjorda med gott ledarskap och förmågan att delegera och utveckla. Du vill vara strategisk och handlingskraftig inom området kvalitet. Du bör ha erfarenhet av att leda kvalitetsarbeten inom producerande verksamhet.

Som person är du öppen och engagerad, med en stark drivkraft. Du vill växa tillsammans med företaget och trivs med att ta ansvar för att leda en förändring och utveckling tillsammans med andra. Framgången skapar vi genom samarbete, kundfokus och ärlighet.

Varför Janssons Industri?

Som Kvalitetsansvarig på Janssons Industri erbjuds du en central och inflytelserik roll i vår ledningsgrupp, med möjligheten att forma och leda vår kvalitetsavdelning framåt. Du får chansen att påverka vår strategiska riktning och bidra till vår långsiktiga framgång. Som Kvalitetsansvarig är du beredd att agera proaktivt och ansvara för att göra kvalitetsfrågan till en av hörnstenarna i vår organisation.

Är det du som tar oss vidare i utvecklingen? Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar P.O Jansson Industri med FSK People.

Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504. För ansökan till tjänsten gå in på www.fskpeople.se
P.O. Jansson Industri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

P.O. Jansson Industri är ett företag som gått i arv från en genration till nästa. Sedan starten 1978 har vi hjälpt hundratals kunder att förverkliga deras vision genom att tillhandahålla plåtdetaljer, stora som små. Vi är en komplett leverantör av plåtprodukter med både en modern maskinpark och lagerlösningar. Vi kan bland annat pressning, stansning, fiberlaser, kantbockning, panelbockning och svetsning. Vi är med dig från idé till färdig produkt.