Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Kundansvarig till Meritmind, Jönköping

Vill du hjälpa våra kunder till framgång inom ekonomiområdet? Till vårt härliga gäng på kontoret i centrala Jönköping söker vi nu en kundansvarig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Vi står inför en spännande digital utveckling och vi behöver förstärkning i vår organisation med en driven kundansvarig som trivs i möten med kunder och med att göra affärer.

Du kommer att utgå från Meritminds kontor i centrala Jönköping och rapporterar till regionchef.

Dina ansvarsområden som kundansvarig:
 • Bygga nära relationer med dina kunder och uppnå dina säljmål med eget budgetansvar.
 • Bidra till utveckling, nytänkande och energi till hela säljteamet inom Meritmind.
 • Identifiera samt bidra till att vidareutveckla våra kunders ekonomifunktioner samt bistå med våra tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning.
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja våra kunder i strategiska beslut.
Kvalifikationer och erfarenhet:

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av relationsbyggande B2B-försäljning. Meriterande om du har en akademisk examen inom ekonomi och har med fördel erfarenhet från en operativ ekonomroll. Vi söker dig som är affärsinriktad, uppmärksam och en lyhörd lagspelare med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.

Personliga egenskaper:

Som kundansvarig lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv och drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter. Du har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Självklart har du en hög energinivå och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:
 • Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av tillväxt i kombination med kvalitet och glädje.
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att styra sin vardag.
 • Möjlighet att vara med i utvecklingsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde.
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter.
 • Kompetensutveckling, via vår utbildningsportal.
 • Konferenser, fester och kick-offer.
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal.
 • Attraktivt friskvårdsbidrag

Placeringsort: Jönköping

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (23 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare