Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker mättekniker till företag i Gnosjö!

Ansök nu
Söker du arbete inom tillverkningsproduktion och har ett stort teknisk intresse? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som mättekniker? Då är du välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer att huvudsakligen arbeta med att programmera och bevaka kordinatmätmaskin i tillverkningsproduktion. Efter läsning av ritningar ska du ha förmåga att anpassa till avsedd produkt. Det krävs vidare att du är noggrann och har ett öga för detaljer och avvikelser för att kvalitetskontrollera arbetet. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

I rollen kommer du att arbeta för att säkerställa den dagliga driften, förebyggande underhåll, driva förbättringsarbete på avdelningen samt även delta i projekt. Arbetet innefattar arbetsuppgifter som:
 • Rigga maskinen
 • Genomföra korrigera i styrsystemet
 • Övervaka maskinen
 • Kontrollmäta
OM DIG

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
 • Körkort och tillgång till bil
 • Truckkort A+B
 • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning
 • Tidigare erfarenhet av programmering
 • Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Om du har en industriteknisk utbildning är detta starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Du är även flexibel och öppen för att prova på olika vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Om anställningen
 • Placeringsort: Gnosjö
 • Start: omgående, alternativt enligt överenskommelse
 • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
 • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi Mättekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Gnosjö. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Till rätt person finns goda möjligheter att så småningom gå över i anställning hos kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare