Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

CNC-operatörer sökes till uppdrag i Gnosjö!

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Söker du arbete inom tillverkningsproduktion och har ett stort teknisk intresse? Är du redo att ta nästa kliv i din utveckling inom CNC? Då är du välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

I rollen kommer du även att arbeta som maskinställare, säkerställa den dagliga driften, förebyggande underhåll, driva förbättringsarbete på avdelningen samt även delta i projekt.
  • Rigga maskinen
  • Genomföra korrigera i styrsystemet
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmäta
OM DIG

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom tillverkningsproduktion
  • Kunskaper inom ritningsläsning
  • Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift.Om du har en industriteknisk utbildning är detta starkt meriterande.
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Du är även flexibel och öppen för att prova på olika vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Om anställningen

Placeringsort: Gnosjö
Start: enligt överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, ständig kväll
Anställningsform: visstid

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Tilda Axelsson, tilda.axelsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi en CNC-operatör för uppdrag hos en av våra kunder i Gnosjö. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund . Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Eksjö
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga