Hoppa till innehåll
Gislaved Folie logotyp

Redovisningsansvarig till Gislaved Folie

För dig som Redovisningsansvarig finns nu chansen att bli en del av Gislaved Folie som ses som en världsledande aktör inom produktion av plastfolier. Här arbetar du i en koncern med kunskap, vilja och förmåga som starka ledord. I rollen som Redovisningsansvarig på Gislaved Folie tar du ett helhetsansvar för den löpande redovisningen och boksluten. Du får möjlighet att arbeta brett och utvecklas inom redovisningsområdet och blir dessutom en del av ett härligt team på ekonomiavdelningen. Du arbetar nära och rapporterar till Administrativ Chef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Löpande redovisning med månadsavstämning
  • Månadsbokslut, internrapportering och koncernrapportering
  • Årsbokslut med årsredovisning, deklaration och rapportpaket koncern
  • Löpande internredovisning och tillhörande månadsbokslut
  • Lagerstängning och kontroll mot lager i systemet Oracle
  • Momsredovisning inkl. periodisk sammanställning
  • Bistå med analys och utredningar för att utveckla den ekonomiska styrningen
  • Samordnare i bolagets budgetprocess

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och flera års erfarenhet av tidigare roll som Redovisningsansvarig med bokslutsarbete. En bakgrund inom revision ser vi som meriterande. Du har erfarenhet av arbete i större ekonomisystem där Oracle givetvis är till fördel och du är van att arbeta i Excel. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Redovisningsansvarig på Gislaved Folie har du hög arbetsmoral, är noggrann och serviceinriktad samt villig att arbeta brett. Du bidrar med ditt kunnande och din kompetens till att hitta lösningar och driva utvecklingen framåt inom funktionen. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta strukturerat och tillsammans med andra. När utmaningar kommer är du lösningsorienterad och tar gärna egna initiativ och ser förbättringsmöjligheter. Viljan att utvecklas och komma framåt finns där, både när det kommer till dig själv som individ och rollen, som för företaget i stort.

Vad erbjuder företaget dig?

Gislaved Folie erbjuder en trygg anställning samt en spännande och bred tjänst som för rätt person kommer innebära goda utvecklingsmöjligheter genom kompentensutveckling. Med kompetensutveckling menas kunskap, vilja och förmåga. För att skapa en långsiktig efterfrågan av våra produkter och lönsamhet krävs att vi ständigt blir lite bättre på allt vi gör. Gislaved Folie arbetar löpande för att utveckla kompetensen hos medarbetarna, som kan ske genom fördjupning av teoretiska kunskaper, praktiska erfarenheter, breddning av arbetsuppgifter eller arbetsområde.

Placeringsort: Gislaved

Om företaget

Med rötterna i den småländska myllan började vår historia redan 1893 när bröderna Gislow startade Gummifabriken i Gislaved. Tack vare att Nissan, med sin kraftresurs, flöt genom orten kunde man starta det som skulle bli en framgångsrik industriproduktion av polymera produkter. I mer än 75 år har vi nu tillverkat plastfolier som på många sätt har bidragit till att skapa färg, form och funktion i vår omgivning. Under alla dessa år har vi strävat efter att tillfredsställa våra kunders behov av specifika lösningar, samtidig som vi alltid haft fokus på hög kvalitet och miljöanpassad produktion.

Idag har vi 120 anställda i bolaget och en årlig omsättning på ca 300 MSEK. I Gislaved finns vårt huvudkontor samt utveckling och produktion. Av den totala försäljningen i bolaget, går 2/3 till export, främst i Europa och Asien. Sedan 2007 ägs vi av SURTECO SE, ett tyskt börsnoterat bolag.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (27 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare