Hoppa till innehåll
GARO logotyp

Innesäljare - garo montage

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
GARO Montage söker Innesäljare!

Brinner du för försäljning, bra service och tycker du att hög support är en självklarhet?

Har du Erfarenhet av El och försäljning? Då kan detta vara nästa steg på din yrkesresa.

GARO Montage utvecklas och företagets målsättning är att ge kunden bästa kvalitet och service. Teamet utökas nu med en nyckelroll. Som innesäljare är du i daglig kontakt med företagets kunder via telefon och mejl. Det innebär:
  • Försäljning och offertberäkning.
  • Rådgivning och support i kundärenden.
Du har ett nära samarbete med företagets övriga säljare och konstruktörer. Som en del av säljgruppen kommer du att få en central plats och därmed kunna påverka våra framtida affärer. Du får chansen att arbeta i ett företag som skapar innovativa lösningar på ett hållbart sätt.

Om GARO Montage

GARO Montage är ett företag som bygger kundanpassade elcentraler. Våra kunder är i huvudsak elgrossister och elinstallatörer. Vi finns i Hillerstorp med ca 110 anställda. Vi erbjuder en framåtlutad arbetsplats med god stämning i nya fräscha lokaler.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är din huvudsakliga uppgift att arbeta i affärssystemet AX och i vårt kalkylprogram FastEl, samt försäljning och kundsupport via telefon och mejl. Du är vår kontakt ut mot kund och som framför allt ger service och support samt besvarar frågor. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av 5 innesäljare, 11 konstruktörer samt ett antal utesäljare.

Vem är du?

Du är social, lättsam och kontaktskapande med fokus på att hitta lösningar där kunden alltid är i centrum. Du har kanske erfarenhet från försäljning, elmontage eller som elektriker. Du har insett att du vill sälja och nu är du redo att ta nästa steg i din karriär.

Du är driftig och en lagspelare som är nyfiken och engagerad med högt kundfokus. Du har stort tekniskt intresse och god datorvana. Du har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i skrift och tal.

Låter detta som du? Ansök idag och bli en del av vårt fantastiska team på GARO Montage!

I denna rekrytering samarbetar GARO Montage med FSK People. Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson. Ansök på www.fskpeople.se

Vi arbetar med ett löpande urval.
GARO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system inom elinstallation och elbilsladdning. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar. Koncernen har ca 480 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen, Storbritannien, Tyskland och Spanien. Försäljningen är fördelad på affärsområdena GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Sverige och Polen. GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar".