Ekonomiassistent till Meritmind/Brightby i Jönköping

Ekonomiassistent till Meritmind/Brightby i Jönköping

Vi på Meritmind/Brightby i Jönköping finns här för att hjälpa dig som söker nya utmaningar som ekonomiassistent och som är nyfiken på att löpande se nya spännande branscher och företag genom rollen som anställd konsult hos oss. I och med ökad efterfrågan från våra kunder söker vi nu fler ekonomi- eller redovisningsassistenter.

Som anställd konsult hos Meritmind/Brightby erbjuds du en trygg anställning samtidigt som du ges möjlighet till variation, utveckling och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Våra konsultuppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket ger dig möjligheten att få göra skillnad i våra kunders verksamheter och vara med och bidra. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken. Du blir en stor tillgång för våra kunder och med ditt driv och din vilja att leverera bidrar du till Meritminds mål - att hjälpa människor och företag till framgång.

Om rollen som ekonomiassistent

Som ekonomiassistent och konsult på Meritmind/Brightby blir du en del av vårt omfattande nätverk av kvalificerade ekonomer. Vi erbjuder varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för skapa ett vasst CV. Troligtvis har du en inneboende drivkraft och hela tiden vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som är bäst just för dig. Din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär, oavsett om det är inom området ekonomi, bank, finans eller försäkring.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent varierar från uppdrag till uppdrag där vi matchar din ekonomibakgrund mot kundens behov. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontran
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Ekonomi- och löneadministration
  • In- och utbetalningar
  • Avstämning och fakturering
  • Arbete med projekt- eller förbättringsarbeten

 

Placeringsort
Jönköping med omnejd

 

Vad erbjuder vi dig?

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare. Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult. Som konsult på Meritmind/Brightby har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

 

Om Brightby:
Brightby är Meritminds erbjudande av högkvalitativa konsulttjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på https://meritmind.se/

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)