Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om Rollen

För fortsatta framgångar och konkurrenskraft är Axelent i ständig utveckling för att möta framtida behov av kvalitativa produkter och effektiva processer.

Vi bygger vidare vår organisation inom Supply Chain och förstärker denna med en Projektinköpare. I rollen erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter i en flexibel och kundfokuserad organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.

Rollen som Projektinköpare innebär att du främst kommer sköta inköp för olika projekt, och då framförallt inom utveckling. Du kommer att ha en viktig roll i att säkerställa att projekt genomförs i enlighet med tidsplaner och budgetar. Rollen innebär ett nära samarbete med företagets Produktavdelning och du kommer att rapportera till Purchase Manager.

Din Profil

Vi söker dig som har en bakgrund inom inköp eller teknik, och har flerårig erfarenhet av inköp, gärna från en tillverkande verksamhet med egna produkter. Har du dessutom vana av projektinköp så är det extra meriterande. Du har god förståelse för inköpsprocessen och är van vid att förhandla med leverantörer. Du är självgående, strukturerad och har en stark analytisk förmåga. Det är viktigt att du trivs i en dynamisk miljö och har förmågan att arbeta under högt tempo med flera projekt samtidigt. Du hanterar med lätthet Svenska och Engelska i tal och skrift.

Vi Erbjuder

"Axelentandan" genomsyras av stark gemenskap och stort utvecklingsfokus. För oss är det viktigt med medarbetare som trivs i en föränderlig vardag där varje individ har god möjlighet att påverka utvecklingen utifrån sina olika roller. Vi är stolta över våra medarbetares engagemang och motivation, och vi har många goda exempel på medarbetare som har utvecklats tillsammans med företaget.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa där vi bl.a. erbjuder friskvårdsbidrag och där vi har tillgång till vår egen idrottshall, spinningcyklar och padelhall.

I denna rekrytering samarbetar Axelent med Stella Rekrytering & Ledarskap och information lämnas av: Magnus Ryberg, 0702 71 69 77.

Om Axelent

Axelent Group består av de fem företagen Axelent AB, Axelent Engineering, Axelent Solutions, Axelent Safe-X och Axelent Wire Tray AB. Gemensamt för bolagen är visionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkra lösningar, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Axelent Group har cirka 350 anställda och majoriteten av de anställda finns på huvudkontoret i Hillerstorp men agerar även internationellt med egna försäljningsbolag i Europa, USA, Japan och Australien. www.axelent.se
Mer info
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare