Hoppa till innehåll

TEKNISK SÄLJARE - Allform Rental Sweden AB

Brinner du för försäljning, kundrelationer och byggteknik?

Är du redo för en ny utmaning? Här får du stora möjligheter att påverka!

Allform är ett ungt, flexibelt och hungrigt företag med de stora musklerna från Gunnars Tråd - koncernen. Vi brinner för att göra byggprocessen smidigare för våra kunder. Genom uthyrning av formar för platsgjutna väggar och valv förenklas och effektiviseras betonggjutningar för våra kunder. Allform Rental och Allform Sweden tar nu nästa steg slås ihop till ett bolag, allt på den stabila grund som Gunnars Tråd - koncernen ger. Vi är på frammarsch och söker nu dig som vill vara med och driva företaget framåt. Vi söker en hungrig säljare för vår uthyrning. Vi är idag fyra anställda och söker nu en till för att komplettera vår femma.

Vem är du?

Du är en lagspelare som är flexibel, prestigelös och driven. Din goda kontakt med våra nya och gamla kunder är avgörande för företagets framåtrörelse och tillväxt.

Du har ett starkt eget driv, initiativförmåga och säljerfarenhet och vill möta nya och befintliga kunder. Du har ett stort kundfokus och vill ge service från start till mål. Du uppskattar kundmötet och din sociala kompetens är en tillgång. Du kommer att samarbeta med vår konstruktör kring ritningar och byggprojekt. Du gillar byggsälj och kundbesök både i närområdet och i södra Sverige.

Du har ett intresse för byggteknik, affärer och kundkontakter. För att lyckas med i rollen hos oss behöver du ha grundläggande kunskap inom IT & administration relevant för tjänsten som säljare samt god kommunikationsförmåga i Svenska och Engelska i både skrift och tal, då vi samarbetar med europeiska leverantörer.

Vad vi erbjuder dig:

Möjligheten att vara med och påverka ett nytt, ungt och flexibelt företag på stark frammarsch. Här får du göra skillnad och växa tillsammans med företaget. Här finns det möjligheter! Tillsammans drar vi nytta av vår flexibilitet och hunger vilket ger oss konkurrensfördelar och ingångar som är gynnsamma för vår utveckling.

Är du redo för nästa utmaning? Varmt välkommen till oss!

I den här rekryteringen samarbetar Allform Rental Sweden AB med FSK Group AB. www.fskgroup.se Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504. Vi ser fram emot din ansökan.
Allform Rental Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Allform Rental Sweden AB erbjuder kompletta lösningar för platsgjutningar av väggar och valv. Med lätthanterliga produkter och hjälp genom hela projektet kan Allform ta sig an både de små och stora projekten. Vi erbjuder montageritningar vid alla projekt samt visar och instruerar produkterna ute på arbetsplatsen.

Vi är en leverantör av kvalitativa produkter som är välbeprövade på marknaden och vi strävar efter att underlätta för våra kunder på byggarbetsplatserna.

Allform är ett bolag inom Gunnars Tråd - koncernen som nu tar nästa kliv och slå ihop sina 2 ben. Försäljning inom betongkomplement samt uthyrning av form och understödning.

www.Allformsweden.com och www.Allform.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Halmstad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Ljungby
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Fordon
Företagslogga