Packansvarig sökes till industri i Hillestorp

Packansvarig sökes till industri i Hillestorp

Är du resultatorienterad, engagerad och flexibel? Är du intresserad av att arbeta på industri? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vårt kundföretag är verksamma inom industribranschen och arbetar med olika områden såsom ytbehandling, belysning, teknologi och fordon. Vår kund strävar efter att leverera det högsta upplevda kundvärdet och jobbar alltid för att överträffa kundens förväntningar.

Vi söker nu en packansvarig till industrin på Hillestorp. I rollen arbetar du fritt, där du har möjligheten att själv lägga upp hur din arbetsdag ska se ut. Du kommer huvudsakligen att ansvara för packavdelningen. Arbetsuppgifterna består bland annat av följande:
  • Plock och pack
  • Lastning och lossning
  • Avrop av emballage
  • Avsyning
Tjänsten är på heltid med start i mitten av januari och sträcker sig tillsvidare. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, mellan 06:30-16:00. På fredagar slutar du 13:00 och möjlighet till flexibelt schema finns.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående, engagerad och villig att utvecklas i takt med bolaget. Då industrin har flera olika avdelningar, ser vi gärna att du som söker är flexibel och öppen för att arbeta mellan avdelningarna. För att trivas i rollen behöver du ingen tidigare arbetslivserfarenhet inom industri, men det är meriterande om du har jobbat i liknande miljö. Vidare söker vi dig som har truckkort B1 och är bekväm med lastning och lossning. Läsförståelse i svenska är ett krav, då tjänsten innefattar mycket instruktionsläsning.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: industri, packansvarig, heltid, Hillestorp

Sökord: industri, packansvarig, heltid, Hillestorp
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com