Programmerare/Ställare

Programmerare/Ställare

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Vi söker nu en CNC-Programmerare till vår svarvavdelning.

Stacke Mattssons befinner sig just nu i en expansiv fas, vilket ökar fokus på utveckling av produktionsverksamhet och produktionsprocesser.

Arbetsuppgifterna är varierande men ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att programmera samt ställa nya och befintliga jobb i våra svarvar. Perfekt för dig som idag jobbar inom CNC och vill ta ytterligare kliv, och utveckla dig vidare.

Övriga arbetsuppgifter:
  • Instruktioner/Rutiner
  • Bygga upp ställbladssystem.
  • Verktygsoptimering
  • Förbättringsarbete
Vi tror att du som söker har god erfarenhet inom området, och jobbat ett antal år med CNC-maskiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Fanuc styrsystem och är van vid ISO-Programmering. Förutom din produktionsbakgrund är det viktigt att du hanterar svenska med lätthet i tal och skrift.

Din personlighet är en absolut framgångsfaktor för att lyckas i tjänsten. Som person är du nyfiken, utåtriktad och gillar personlig utveckling. Pålitlighet, ordningssinne och struktur är dina styrkor. Du brinner för teknik och har lätt för att samarbeta med övriga organisationen.

Vill du jobba i ett företag med engagerade medarbetare där Teamwork är ett nyckelbegrepp, då är detta tjänsten du skall söka!

I denna rekrytering har Stacke Mattssons AB valt att samarbeta med Codeq AB. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Ryberg, 0702 71 69 77.

Ansökan senast 9 juni 2022 via www.codeq.se.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.

Placeringsort: Gnosjö

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stacke Mattssons AB är ett företag med gamla anor som tillhör AM Stacke Group och ägs av börsnoterade bolaget Amnode AB. Vårt företag ligger i industrimeckat Gnosjö i Småland.

Vi utför automatsvarvning i både stål, rostfritt och mässing, bearbetning av varmpressad mässing samt CNC svarvning och långhålsborrning i stål och gjutgods. Våra kunder hittar man inom olika branscher så som fordon, industri, VVS, kran, skog och energisektorn.

Stacke Mattssons är certifierade enligt standarderna IATF 16949:2016 samt ISO9001:2015, ISO14001:2015. För mer info www.stackemattssons.se