MASKINOPERATÖR - Stacke Mattssons AB

MASKINOPERATÖR - Stacke Mattssons AB

Stacke Mattssons ligger beläget i Gnosjö och är ett dotterbolag till Amnode AB. Företaget har genomgått en förändring i organisationen där personalen är i fokus. Vi är ett expansivt företag som arbetar med skärande bearbetning. Tillverkningen sker i CNC-styrda svarvar/fräsar och transfer maskiner. De senaste åren har företaget investerat i ett flertal nya maskiner och vi står i ständig utveckling för att kunna möta våra kunders önskemål och krav. Därför behöver vi förstärka personalstyrkan med fler Maskinoperatörer

Du bör ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Som person är du kvalitetsmedveten och har en positiv inställning. Det är viktigt att du har en god teknisk förståelse och att du uppskattar ordning och reda. Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Varmt välkommen med din ansökan! Senast 2020-12-01, löpande urval sker. Du söker tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev till jobb@Stacke.com.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Stacke Mattssons utför automatsvarvning i både stål, rostfritt och mässing. Bearbetning av varmpressad mässing, koppar och aluminium samt CNC-svarvning och långhålsborrning i stål och gjutgods. Vi är ett starkt team med ett 30-tal medarbetare och har en omsättning på 70 MSEK. Vi siktar ännu högre och målet är helt enkelt grundat på vår breda kompetens, drivkraft och långsiktiga relationer med våra kunder.