Sigarth ab - underhåll- & verktygstekniker

Sigarth ab - underhåll- & verktygstekniker

Vi går en fantastisk framtid till mötes med nya ägare, ökade volymer tillsammans med nyutvecklade produkter.

Följ med oss på en resa där R&D, teknik och framåtanda är i största fokus!


Genom nära samarbeten med radiatortillverkare över hela Europa och fokus på kompetens och erfarenhet fortsätter vi vara en marknadsledande resurs för våra kunder gällande nya lösningar på konsoler och andra produkter förknippade med primärt VVS-branschen. För att optimera våra processer ännu mer och stå rustade för vår ökning och tillväxt söker vi nu en tekniker till vår underhållsavdelning.

Tillsammans med dig blir vi tre personer i underhållsteamet. Du blir en viktig resurs för fortsatt effektiv produktion och minimering av driftstörningar. Fokus ligger på aktivt förebyggande underhåll av verktyg men också direkta insatser med felsökning och enklare reparationer av maskiner och kringutrustning. Du har ett nära samarbete med vår produktionspersonal och du kommer vara delaktig vid tillverkning av verktyg och utrustningar. Vi värdesätter ett proaktivt arbetssätt för att ständig hitta effektivare och förbättrade flöden. Din arbetstid är förlagd dagtid.

Vi kan erbjuda dig ett variationsrikt arbete med utvecklingsmöjligheter i en modern tillverkningsindustri där bra arbetsmiljö tillsammans med hög tekniknivå på maskiner och utrustning är mycket viktig.

Välkommen med din ansökan!

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet från verktygs- och maskinunderhåll i verkstadsindustrin. Har du kunskaper inom pneumatik eller hydraulik är detta meriterande.

Som person känner du stort ansvar och engagemang för ditt arbete vilket också genererar goda relationer med kollegor. Att vilja förbättra och se nya lösningar är viktigt för dig. Rollen ställer krav på att arbeta systematiskt med ordning och reda i grunden.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Sigarth AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. För ansökan och mer information om tjänsten gå in på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är 29 april.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigarth AB ingår sedan hösten 2018 i Europas största radiatortillverkare Rettig ICC. Vi är marknadsledande inom upphängningssystem och tillbehör till radiatorindustrin. Ca 85% av tillverkningen går på export inom Europa. Antalet medarbetare är 80 varav ca 35 i Sverige. Omsättningen uppgår till ca 128 MSEK. Förutom verksamhet i Sverige har vi dotterbolag i Polen och Tyskland. Maskinparken består av rullformningslinjer, automatpressar upp till 300 ton, robotsvetsar, formsprutor samt montering. www.sigarth.com