Sigarth AB - KONSTRUKTÖR / Projektledare till vår R&D-avdelning

Sigarth AB - KONSTRUKTÖR / Projektledare till vår R&D-avdelning

Vi går en fantastisk framtid till mötes med nya ägare, ökade volymer tillsammans med nyutvecklade produkter.

Följ med oss på en resa där R&D, teknik och framåtanda är i största fokus!


Genom nära samarbeten med radiatortillverkare över hela Europa och fokus på kompetens och erfarenhet fortsätter vi vara en marknadsledande resurs för våra kunder gällande nya lösningar på konsoler och andra produkter förknippade med primärt VVS-branschen. Vår R&D avdelning har en central funktion i vår verksamhet. Vi följer noga utvecklingen och deltar aktivt när det gäller nya krav och standarder internationellt.

Som KONSTRUKTÖR hos oss tillhör du vår R&D avdelning och här arbetar vi med att själva eller tillsammans med våra kunder ta fram säkra och användarvänliga produkter och konstruktionslösningar. Samtliga underlag designas i Solid Works och vi använder oss av effektiva dokumenthanteringsystem. Din roll innefattar till största del arbete med förändringar/förbättringar på befintligt sortiment men också nyutveckling i samarbete med kollegor. I tjänsten ingår ett projektledande ansvar, du driver/koordinerar uppdragen, tar fram prototyper och genomför tester mm. Allt sker i nära samarbete vår utvecklingschef, kollegor i teamet och med funktioner inom framförallt kvalitet, inköp och produktion.

Du får stora möjligheter att vara med och forma tjänstens långsiktiga innehåll. Vi värnar om att om att våga anta nya utmaningar, ligga ett steg före och hitta kreativa lösningar på kunders behov som ökar deras produktivitet och konkurrenskraft.

Välkommen till en stimulerande tjänst där kompetens, personligt engagemang och delaktighet är framgångsfaktorer!

Vem är du?

Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av konstruktion, gärna med kunskaper i Solid Works. Du bör också ha kunskaper inom olika tillverkningsprocesser vilket ger dig en kortare startsträcka och en bred teknisk förståelse.

Som person söker vi Dig som trivs i en öppen atmosfär med kreativitet, driv och känsla för teamwork. Du besitter en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete och du är van att kommunicera på engelska. Vi värderar ditt tekniska intresse med nyfikenhet att söka nya trender och förmågan/viljan att testa nya ideér mycket högt!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Sigarth AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. För ansökan och mer information om tjänsten gå in på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är 29 april.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigarth AB ingår sedan hösten 2018 i Europas största radiatortillverkare Rettig ICC. Vi är marknadsledande inom upphängningssystem och tillbehör till radiatorindustrin. Ca 85% av tillverkningen går på export inom Europa. Antalet medarbetare är 80 varav ca 35 i Sverige. Omsättningen uppgår till ca 128 MSEK. Förutom verksamhet i Sverige har vi dotterbolag i Polen och Tyskland. Maskinparken består av rullformningslinjer, automatpressar upp till 300 ton, robotsvetsar, formsprutor samt montering. www.sigarth.com