Ricana Concept AB - KONSTRUKTÖR med designintresse

Ricana Concept AB - KONSTRUKTÖR med designintresse

Med en helt ny tillbyggnad och renovering av vår anläggning i Hillerstorp står vi nu ännu starkare och rustade för fortsatt tillväxt.

Inspireras du av en arbetsmiljö med fokus mot kreativitet och design?


Gillar du ett företagsklimat som präglas av stabilitet och korta beslutsvägar?


- Då kan du vara den vi söker

För att på bästa sätt kunna möta våra kunders behov av konceptlösningar men också ligga steget före genom produktutveckling är det dags att nu förstärka organisationen med fokus mot konstruktionsområdet.

Du ingår i vårt konstruktionsteam på tre personer. Ditt fokus blir att arbeta operativt med konstruktion/design. Du kommer även vara delaktig i projektarbete och vid behov agera teknisk support mot kund. Internt jobbar du i ett mycket tätt samarbete med framförallt säljare/projektledare, inköp och produktion.

Att samla idéer kring produktutveckling och kreativt omsätta dessa i nya produkter och lösningar är något vi alla arbetar med.

Vi ritar i Solid Works där funktionerna inom Sheetmetal och Weldments ofta används. För administration av all produktdata använder vi ePDM och på layoutsidan har vi Archicad som verktyg.

Vi erbjuder dig inspirerande utmaningar i ett stabilt bolag där du få stora möjligheter till personlig utveckling!

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Vi värderar ditt intresse för lösning, design och inredning mycket högt. Har du kunskaper i Solid Works är det starkt meriterande.

För Ricana är lagbygget viktigt! Därför blir dina personliga egenskaper lika viktiga som kompetens och bakgrund. Vi värderar ditt driv och engagemang och du trivs i en organisation som har högt i tak med målet att hitta bästa lösningen. Prestigelöshet är också en viktig nyckelegenskap till framgång hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
I denna rekrytering samarbetar Ricana Concept AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. För ansökan gå in på www.finnvedensaljkraft.se senast den 23 januari.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ricana Concept AB är ett familjeföretag i tredje generationen och sedan 1992 befinner vi oss i Hillerstorp mitt i den Småländska Gnosjöregionen. Vi tillverkar, marknadsför och säljer kompletta koncept av butiksinredningar och displayer med tillhörande tjänster. Flexibla och eleganta system och produkter som gör tjänst i de mest skilda butiksmiljöer. Vi levererar till små trendiga boutiquer såväl som till kedjor och kompletta varuhus. Vi är ca 30 anställda medarbetare och omsätter ca 90 MSEK. www.ricana.se