Truckförare

Truckförare

Truckförare Hillerstorp

Nu söker vi ännu fler drivna och duktiga kollegor som vill jobba hos ett väletablerat företag i Hillerstorp regionen.

Arbetsbeskrivning

Arbetet kräver att du ska vara en erfaren truckförare som jobbar noggrant och systematiskt. I arbete kommer du även att köra olika typer av truckar.

Om du gillar att arbeta självständigt men med ett stort team kollegor är detta jobbet för dig.

Krav

. truckkort A1-A4 samt B1-B3( någon av dessa eller flera)

. god förståelse i tal och skrift i svenska

Meriterande

. Bra sifferminne

. Grundlig datavana

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta löpande innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För ytterligare information kontakta: Oskar Gustafsson

Mail: oskar.gustafsson@randstad.se
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.