Maskinoperatörer sökes till Värnamo med omnejd

Maskinoperatörer sökes till Värnamo med omnejd

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta som maskinoperatör med vid olika stationer. Det är ett jobb där du rör på dig mycket och har flera ansvarsområden.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Tidigare arbete inom industri är meriterande men inget krav.

Personliga kvalifikationer
Vi ser mycket till din personlighet. Är du en person som gillar att arbeta och har lätt för att samarbeta med andra människor så har du goda chanser att lyckas med detta arbete.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.