Din kompetens som montör + vår anda = succé?

Din kompetens som montör + vår anda = succé?

Vill du arbeta med oss för att serva våra kunder, ingå i ett gott gäng och hjälpa oss att växa och utvecklas? Fortsätt då att läsa; vi söker den med rätt kompetens, men framförallt den med rätt inställning och driv!

Vi söker en montör till vår monteringsavdelning där fyra personer arbetar idag. Norrebo är en träindustri som tillverkar bland annat butiksinredning, montrar och möbler, vilket generellt innebär kortare serier och stor variation i ditt arbete. Arbetsuppgifterna på avdelningen består av montering av produkter, viss emballering och packning. Har du truckkort är det meriterande. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet i branschen, kan läsa ritningar och du skall kunna arbeta självständigt. Formell utbildning är inget krav, tjänsten kräver dock svenska i tal och skrift. Du är van att arbeta med ordning och struktur och har ett sinne för detaljer och perfektion när du arbetar eftersom du lägger sista touchen på våra produkter. Du skall inte vara främmande för att ibland få hjälpa till på en annan avdelning, vi arbetar på ett flexibelt sätt -allt för att kunna göra kunden tillfredsställd!

Fem egenskaper som ska passa på dig :
Driven
Problemlösare
Social
Noggrann
Lagspelare

Övrig information och krav för tjänsten:
Tillträde omgående
Dagtid
B körkort & tillgång till bil
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrebo Träindustri är ett familjeföretag som producerar butiksinredningar, displayer och montrar för i huvudsak butiker. Vi är en underleverantör till butiksinredare, samt olika typer av projektföretag.

Våra anställda erbjuder vi en god arbetsmiljö, avtalsenliga löner, försäkringar och pensioner, Du har som anställd tillgång till företagshälsa och årligt friskvårdsbidrag.

Vill du läsa mer om Norrebo Träindustri AB, besök vår hemsida; www.norrebo.se