Din kompetens som lackerare + vår anda = succé?

Din kompetens som lackerare + vår anda = succé?

Vill Du arbeta med oss för att serva våra kunder, ingå i ett gott gäng och hjälpa oss att växa och utvecklas? Fortsätt då att läsa; vi söker den med rätt kompetens, men framförallt den med rätt inställning och driv!

Vi söker en lackerare till vår lackavdelning där två personer arbetar idag. Norrebo är en träindustri som tillverkar bland annat butiksinredning, montrar och möbler, vilket generellt innebär kortare serier och stor variation i ditt arbete.
Momenten som förekommer på avdelningen är spackling, grundning, slipning, maskering samt manuell lackering i box. Har du erfarenhet av kompositbearbetning är det meriterande, även truckkort. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet som lackerare, gärna inom industrin eller som billackerare. Formell utbildning är inget krav, tjänsten kräver dock svenska i tal och skrift. Du är van att arbeta med ordning och struktur och har ett sinne för detaljer och perfektion när du arbetar. Du skall inte vara främmande för att ibland få hjälpa till på en annan avdelning, vi arbetar på ett flexibelt sätt -allt för att kunna göra kunden tillfredsställd!

Fem egenskaper som ska passa på dig :
Driven
Kreativ
Social
Noggrann
Lagspelare

Övrig information och krav för tjänsten:
Tillträde omgående
Dagtid
B körkort & tillgång till bil

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Åsa Cederquist
Telefon 0370-94940
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrebo.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrebo Träindustri är ett familjeföretag som producerar butiksinredningar, displayer och montrar för i huvudsak butiker. Vi är en underleverantör till butiksinredare, samt olika typer av projektföretag.

Våra anställda erbjuder vi en god arbetsmiljö, avtalsenliga löner, försäkringar och pensioner, Du har som anställd tillgång till företagshälsa och årligt friskvårdsbidrag.

Vill du läsa mer om Norrebo Träindustri AB, besök vår hemsida; www.norrebo.se