Ekonomiassistent till MB Shop Design AB i Hillerstorp

Ekonomiassistent till MB Shop Design AB i Hillerstorp

Till MB Shop Design AB, en del av ITAB-koncernen i Hillerstorp söker vi nu en erfaren ekonomiassistent. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår initialt till oktober. För rätt person finns goda möjlighet till förlängning därefter. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomi och ansvara för kund- och leverantörsreskontran.
Detta innebär bland annat följande arbetsuppgifter;
  • Fakturering
  • Inbetalningar
  • Ankomstregistrering av leverantörsfakturor
  • Kontering
  • Avstämningar
  • Betalningar
  • Löneadministration i mindre omfattning
  • Löpande bokföring
Även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Vem vi söker

Vi söker dig som har minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av likande roll. Har du arbetat i affärssystemet Monitor eller Jeeves är det meriterande. Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Som person är du analytisk, noggrann och självständig.

Om MB Shop Design AB

ITAB Shop Concept AB (publ) erbjuder kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. I helhetserbjudandet ingår kundunika konceptinredningar, kassadiskar, självutcheckningssystem och professionella belysningssystem. Bland kunderna finns de ledande aktörerna i större delen av Europa. ITAB är marknadsledande inom kassadiskar till detaljhandeln i Europa, och en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem.
ITAB har cirka 3 600 anställda och hade 2017 en årsomsättning på 6 381 Mkr. Bolagets B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. MB Shop Design AB ingår i ITAB-koncernen och har cirka 50 anställda. ITAB som koncern erbjuder goda karriärmöjligheter på en internationell marknad och eftersträvar mångfald och jämställdhet.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.