Vik. Säljare A-ansvar Frukt & Grönt - Coop Gnosjö

Vik. Säljare A-ansvar Frukt & Grönt - Coop Gnosjö

Coop Gnosjö ligger i centrala Gnosjö. Butiken har en tydlig ekologisk profil med en manuell delikatessdisk som har ett brett sortiment av delikatesser. Generösa öppettider 07.00-22.00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker nu en vikarierande Säljare med A-ansvar inom Frukt & Grönt på 34 t/v.

Du som söker är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Vi ser gärna att du har haft ansvar för något område inom livsmedel tidigare.

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader, deltid 34 t/v med tillträde vecka 35.

Utöver grundlönen har alla anställda också förmåner som friskvårdsersättning och personalrabatt i alla Kf Götas butiker.

Har du frågor, kontakta butikschef Reinhard Reiz, tfn: 0370-333880, mail: reinhard.reiz@kfgota.se.

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Konsumentföreningen Göta (Kf Göta) är ett av de större företagen i Småland och driver detaljhandel i 48 butiker (Coop Nära, Coop Konsum, Coop, Coop Extra, Stora Coop) över hela Småland samt på Öland. Av dessa drivs ett antal butiker i franchiseform, som Coopföretag.

Vi är närmare 1000 medarbetare och omsätter ca. 2 000 miljoner kronor under ett år. Föreningen ägs av sina 226 000 medlemmar, vilka via förtroendevalda och ägarombud utövar sitt ägarinflytande.