Ställare/Tekniker med ledaregenskaper

Ställare/Tekniker med ledaregenskaper

Vi på Inca är en helhetsleverantör när det gäller formsprutade plastdetaljer. Huvudfokus ligger på tekniska artiklar och vi har en högt automatiserad och uppkopplad produktionsanläggning. Under 2020 fördubblar vi våra lokalytor som en följd av ökad orderingång. Vi behöver därför öka vårt team med följande tjänst:

Ställare/Tekniker med ledaregenskaper

EGENSKAPER / KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och ett driv efter att lära sig nya saker. Om du har erfarenhet från plastindustrin är det givetvis meriterande, men dina egenskaper spelar större roll. Du behöver exempelvis vara lösningsorienterad och se möjligheter. Du kommer vara en nyckelperson i vår tillväxt framöver och ett viktigt fokus för dig blir att arbeta med att förbättra och optimera våra processer. God känsla för ordning och reda är en förutsättning då vi har högt ställda mål på detta område. Med rätt vilja finns utvecklingsmöjligheter då vi ser en fortsatt tillväxt.

På sikt kommer du även vid behov leda och planera produktionen i vår formsprutningsavdelning, därför kommer vi lägga stor vikt på ditt driv och dina ledaregenskaper.

ARBETSUPPGIFTER
  • Uppstart av nya jobb
  • Provkörningar och optimering av formsprutningsprocessen
  • Robotprogrammering
  • Tillsammans med Produktionschef förbättra och utveckla våra produktionsprocesser
OM ANSÖKAN
Intervjuer och urval sker löpande med sista ansökningsdag den 7:e april. Tjänsten kan komma att tillsättas innan dess, skicka därför in ditt CV redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Edvin Lindqvist
Telefon 0733644746
Email Mejla Edvin Lindqvist
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.incaplast.com
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Inca är en helhetsleverantör när det gäller formsprutade plastdetaljer. Huvudfokus ligger på tekniska artiklar och vi har en högt automatiserad och uppkopplad produktionsanläggning. Under 2020 fördubblar vi våra lokalytor som en följd av ökad orderingång.