Kundtjänstmedarbetare - hillerstorps trä ab

Kundtjänstmedarbetare - hillerstorps trä ab


Trivs du i ett härligt team på ett ledande och innovativt företag? Då har vi jobbet för dig!


I vårt team på kundtjänst får du en varierad roll där du har daglig kontakt med kunder. Ledorden för oss är god service, samarbete och trivsel. Tjänsten erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en familjär och positiv arbetsplats med mycket energi. Tillsammans bygger vi nya Hillerstorp!

I rollen som KUNDTJÄNSTMEDARBETARE blir du en del av ett härligt team som erbjuder service åt den skandinaviska marknaden. Genom inkommande samtal och mail ansvarar du för en professionell och serviceinriktad upplevelse. Detta gör du genom att hantera ordrar, planera leveranser och bokningar samt arbeta med merförsäljning. Hillerstorp arbetar med många välkända företag och du får möjlighet att utvecklas inom både kundservice, administration och försäljning.

Vem är du?
För att trivas i rollen får du energi av att föra dialoger med människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och du föredrar ett arbete med högt arbetstempo. Du har en förmåga att hitta lösningar och har alltid kundens bästa i fokus. Vi ser gärna att du arbetslivserfarenhet inom kundtjänst/administration. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Hillerstorps Trä AB med Finnveden Säljkraft AB. För mer frågor om tjänsten kontakta Sanna Thituson, 073-425 51 11. Vi arbetar med löpande urval. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se, dock senast 1 mars. Djupintervjuer genomförs direkt av Hillerstorps Trä.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gnosjö
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Livet är härligare utomhus, och i nästan ett sekel har våra möbler satt guldkant på tillvaron. Idag är vi Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. Med lust och hantverkskunnande har vi under årtiondena formgivit och tillverkat möbler för högsta komfort. Med småländsk ihärdighet arbetar vi ständigt med att förbättra design, funktion, kvalitet och hållbarhet.