Hillerstorps trä ab - ekonomiassistent

Hillerstorps trä ab - ekonomiassistent

Vill du jobba med ekonomi på ett företag inom trädgårdsmöbelbranschen på en internationell marknad, så kan detta vara ett jobb för dig! Vi arbetar med kunder i olika delar av världen och är ett starkt team i Hillerstorp.

Hillerstorps Trä förstärker sin administration med en ekonomiassistent. Rollen innebär ett nära samarbete med främst företagets ekonomichef, men också andra funktioner. Du kommer få en stimulerande arbetsplats och eget ansvar.

Arbetsbeskrivning
  • Delansvarig för löpande ekonomisk redovisning
  • Ansvarig för kund och leverantörsreskontra
  • Delaktig i upprättande av månadsbokslut
  • Upprätta tulldeklaration både för import och export
  • Fakturahantering och scanning
  • Påminnelsehantering
  • Registervård
  • Kreditupplysningar och inkassoärenden
  • Övrigt bokslutsarbete/rapporteringsinformation
  • Förbättringsarbete i befintliga processer och rutiner
Vem är du?

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har jobbat med motsvarande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du har god IT-vana och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, analytisk, noggrann och effektiv. Du är van att arbeta självständigt men jobbar lika gärna i team när det behövs, här hjälper vi varandra.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Hillerstorps Trä AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Ansök så snart du kan då vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har funnits i snart 100 år. Och även om vi är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler har vi aldrig lämnat vår plats mitt i Småland. Enträget och nyfiket har vi sedan starten undersökt hur livet kan bli ännu bättre på utsidan, och ständigt har vi tvingats att förbättra hållbarhet, funktion och design.

Hillerstorp tillverkar och levererar produkter som förgyller ditt utomhusliv. Hoss oss hittar du möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium, dynor i alla tänkbara storlekar och tyger, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter, bara för att nämna några.

Hillerstorps Trä AB ingår i en koncern som ägs av MIDAQ AB.