Hillerstorps Specialmaskiner AB - ROBOTPROGRAMMERARE

Hillerstorps Specialmaskiner AB - ROBOTPROGRAMMERARE

Är du en kreativ och kvalitetsmedveten person som vill vara med och utveckla kundspecifika automationslösningar? Just nu har vi på Hillerstorps Specialmaskiner (HSM) många spännande projekt på gång och behöver utöka antalet automationstekniker, framför allt inom robotprogrammering. Placeringsort är i första hand Hillerstorp, men kan också vara i Gislaved eller Huskvarna.

Vem du är

Meriterande är om du har utbildning eller arbetserfarenhet inom automation, programmering eller liknande utbildningar/tjänster inriktat mot elstyrningar. Detta är dock inget krav, vi söker både folk som har erfarenhet inom branschen men också personer som kan ha fallenhet för robotprogrammering och är villiga att ta nästa steg i sin personliga utveckling!

Du har ett genuint teknikintresse, har lätt för att ta till dig ny kunskap och har en talang för att lösa problem på vägen. Då vi även är ett sammansvetsat team som utbyter idéer och tankar kontinuerligt så är det också viktigt att du är en lagspelare som gillar när det är högt i tak.

Vad vi på HSM erbjuder

Som automationstekniker hos oss har du stor möjlighet till egen utveckling. Förutom robotprogrammering kan du få möjlighet att arbeta med elinstallation, elkonstruktion, drifttagning samt medverka i konstruktionsfasen av nya spännande automationsprojekt. Det finns även möjlighet att jobba med utvecklingsprojekt gällande robot då vi har samarbetsavtal med två av de större aktörerna på marknaden.

För oss är medarbetarens kompetens och välmående en nyckelfaktor för våra fortsatta framgångar. Därför är det väldigt viktigt för oss att skapa en arbetsplats där individen trivs med kollegor och arbetsuppgifter, samt att det alltid ska finnas utsikter för att växa ytterligare om viljan finns. Vi har en stor spännvidd på arbetsområden vilket ger goda möjligheter till kompetensmässig och professionell utveckling.

Hos oss kommer du, tillsammans med motiverade och engagerade kollegor, utveckla spännande och innovativa tekniklösningar för framtiden. Du blir en del av en framgångsrik koncern med en stark framtidstro. Välkommen att bli en av oss!

Vilka är vi?

Hillerstorps Specialmaskiner (HSM) och Axelent Engineering har konstruerat och tillverkat specialmaskiner, automationsutrustningar och robotceller under en lång tid. Vår verksamhet är belägen i Hillerstorp, Gislaved och Huskvarna. År 2005 blev Axelent Engineering en del av Axelent Group och sedan 2017 är också HSM en del av familjen. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen är vi ca 80 medarbetare. Bland våra gemensamma kunder återfinns flera av Sveriges största och framgångsrikaste industriföretag.

» Ansök snarast via specialmaskiner.se/jobb
Vi anställer löpande


För frågor kring tjänsten: Ring Joakim Svensson, HSM, 070-682 46 69 eller Cecilia Davidsson, Axelent AB, 0370-37 37 58.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Hillerstorps Specialmaskiner utveklar, konstruerar och tillverkar vi maskiner och utrustning för kundanpassad automation. Vi erbjuder allt från mindre fixturer och hjälpmedel till kompletta automationsceller med specialmaskiner och robotar integrerade.

Sedan våren 2017 ingår vi i Axelent Group.