Teknisk säljare - hangon ab

Teknisk säljare - hangon ab

Nu utökar vi vår service och närvaro på marknaden!

HangOn AB utökar sitt säljteam med en Teknisk säljare. Med en stark expansion och ökad efterfrågan ser vi fram emot en ny kollega hos oss. Dina kunder finns i Sverige.

Som säljare besöker du våra kunder inom lackeringsbranschen. Våra lösningar kräver en teknisk förståelse för att bygga värdeskapande försäljning och hållbara relationer, vilket gör att vi tror att du är bekant med antingen branschen eller tillverkningsindustri. Hos våra kunder kan lösningen både vara komplex och utvecklas till ett projekt eller lösas med vårt starka sortiment. Till din hjälp har du ett erfaret stöd från kundteamet i Hillerstorp, innovativa lösningar och ett marknadsledande varumärke. I Hillerstorp har du dessutom tillgång till en modern fabrik och vårt Experience Center. Årligen träffar du även dina internationella kollegor från företagets globala marknader. Du blir en viktig del i företagets fortsatta framgång och vi erbjuder dig en arbetsplats som har utveckling och nyfikenhet i sitt DNA. I vår vision finns en tydlig satsning på långsiktighet och hållbarhet som går under benämningen Green Effect.

Initialt innebär rollen mycket besök hos befintliga kunder, självklart blir det även nykundsbesök på sikt. Ditt arbetssätt präglas av ett genuint intresse för kundens behov och du har förmågan att förstå och erbjuda rätt lösningar. Tjänsten kräver både uthållighet, intresse och hög affärsmässighet för en hållbar och bra lösning både för HangOn och våra kunder. Du blir en naturlig kontakt för våra kunder, vi har ett generöst förhållningssätt när det gäller support, hjälp i teknik och nya projekt. Vi bygger långsiktiga kundrelationer.

Vem är du?

Det är meriterande med erfarenhet och kunskap från branschen, d v s inom industriell lackering eller ytbehandling, men viktigast är ett genuint teknisk intresse. Du är målinriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Du är nyfiken och idérik och har en pedagogisk förmåga att förklara HangOns nytänkande teknik och hållbara lösningar (Green Effect). Vi söker dig som är en professionell relationsbyggare som trivs i expertrollen.

Du har god datavana och är trygg att använda digital teknik i t ex digitala kundmöten mm. Rollen innebär ca 2-3 resdagar/vecka.

I denna rekryteringen samarbetar HangOn AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.fskpeople.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HangOn är en partner som hjälper kunderna att hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering som effektiviserar lackeringsprocessen och förbättrar resultatet . Vi är marknadsledande och har egen produktutveckling och tillverkning.
Bolaget är expansivt och finns i fler än 40 länder där våra produkter distribueras snabbt och effektivt från våra lager. Koncernen har idag 110 anställda. www.hangon.se