Hangon ab - kundsupport

Hangon ab - kundsupportVill du arbeta på ett företag med siktet inställt på framtiden?


Tycker du om internationella kontakter och vill jobba med det marknadsledande varumärket i branschen?

Har du tekniskt intresse och känsla för teknik?

Gillar du att ha koll på läget och brinner för att serva kunden?

- Då är det dig vi söker!

HangOn erbjuder ett varierat arbete i en internationell och utvecklande miljö. Du ingår i vår marknadsavdelning och sitter placerad i ett kontorslandskap tillsammans med kollegor på avdelningen.

Dina huvuduppgifter består av orderhantering (oftast telefon eller mail) och registrering i vårt affärssystem Pyramid. Du är även delaktig i offertarbete som support för företagets säljare och i kontakt mot HangOns kunder.

Rollen innebär nära kundkontakter både nationellt och internationellt och du är en viktig del i företagets försäljningsprocess och kundrelationer.

HangOn lever på en hög servicenivå med snabba leveranser och lovar sina direktkunder leverans samma dag om ordern kommer in innan kl 14. För att uppnå detta finns ett väloljat internt maskineri där Du spelar en viktig roll och fungerar som spindeln i nätet. Speciellt täta kontakter har du med lageravdelningen och säljavdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba med hela processen - från teknisk förfrågning till offert, orderhantering och frakt. Du är nogrann och nyfiken person med ett tekniskt intresse. Du strävar alltid efter att ge kunden och medarbetare bästa service. Vi värdesätter ett kundfokuserat, effektivt och noggrannt arbetssätt kombinerat med hög affärsmässighet. Du trivs i en omgivning som är öppen för förändring och som drivs av möjligheten att utvecklas.

Du har goda språkkunskaper (engelska är ett krav och kunskaper i tyska och danska är meriterande men inget krav) och erfarenhet av att jobba i ett modernt affärssystem. Erfarenhet från tillverkningsindustri eller industriell lackering är en fördel och kunskaper inom tull och frakter är meriterande.

Omfattning: 75-100%

I denna rekrytering samarbetar HangOn med Finnveden Säljkraft.

Ansvarig rekryteringskonsult är Johan Sandahl, 072-525 00 07. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är den 6 december. Vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HangOn är en partner som hjälper kunderna att hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering som effektiviserar lackeringsprocessen och förbättrar resultatet . Vi har egen produktutveckling och tillverkning.
Våra produkter distribueras snabbt och effektivt från våra lager till fler än 40 länder. Koncernen har idag ett 100-tal anställda. www.hangon.se