Produktutvecklare - gnosjö konstsmide ab

Produktutvecklare - gnosjö konstsmide ab

Vill du utveckla framtidens smarta belysning?

Vill du jobba med ett starkt varumärke som utvecklar egna produkter?

Här är jobbet för en produktutvecklare med känsla för kundens behov!

Jobbet!

Hos oss värnar vi om traditioner samtidigt som vi håller oss uppdaterade om tekniska nyheter och trender inom inredning och design. Som ny medarbetare på produktutvecklingen kommer du in i ett team som består av produktutvecklare, fotografer och reklammedarbetare. Ditt största fokus blir att jobba med tekniska lösningar och utveckling av Konstsmides framtida energieffektiva produkter, ta fram funktionalitet/teknik/design och prototyp till vårt jul- och lyktsortiment. Du jobbar efter en gemensam plan med dina kollegor men jobbar väldigt självständigt med dina uppgifter. Du som söker har en teknisk utbildning med ett genuint intresse för teknik och produktutveckling kombinerat med en förmåga att koordinera projekt. Tjänsten är placerad i Gnosjö och innebär en del resor båda inom Europa och Asien.

Du!

Som person är du en riktig lagspelare och bra på att bemöta kollegor och andra människor. Du är positiv och social, hjälper gärna till där det behövs och är samtidigt inte rädd för att fråga om hjälp. Du är driven, vill utvecklas och vågar ta för dig. Att du passar in i gruppen är superviktigt och något vi kommer lägga stor vikt vid. För att lyckas i rollen behöver du kunskaper i CAD och god svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser positivt på kunskaper inom standarder för elprodukter och det är meriterande om du har erfarenhet av 3D-printning av prototyper och kunskaper i generella tillverkningsmetoder. Har du yrkeserfarenhet från en liknande roll och/eller ingenjörsutbildning med inriktning mot industri, mekanik, elektromekanik eller automation är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Gnosjö Konstsmide med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konstsmide grundades 1942. Bolaget ingår i den familjeägda koncernen Gunnar Johansson Gruppen. Konstsmide tillverkar och marknadsför konsumentprodukter inom jul- och dekorationsbelysning samt trädgårdsbelysning.

Konstsmide omsätter ca 650 mkr, har drygt 200 anställda och är marknadsledande i Europa. Dotterbolag finns i Tyskland, England, Finland, Hong Kong, Ungern och Norge. Huvudkontoret är beläget i Gnosjö.