Global it-operations manager - gnosjö konstsmide ab

Global it-operations manager - gnosjö konstsmide ab

Vill du ta oss in i framtiden?

Vi befinner oss i en spännande fas där vi just nu utvecklar koncernens processer och implementerar ett nytt molnbaserat affärssystem i form av Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations. Vi har även en strategi att förflytta oss från lokala infrastrukturlösningar och etablera en framtida molnbaserad IT-plattform för att stödja verksamheten på bästa sätt.

Vi söker därför en Global IT-operations manager (IT-ansvarig) med erfarenhet av förflyttningsprojekt från lokal drift/infrastruktur till Microsofts molnbaserade tjänster. Rollen innebär såväl ett strategiskt ansvar för koncernens framtida digitala utveckling inom tekniska plattformar samt leda den dagliga driften och säkerställa tillgängligheten för våra affärskritiska system.

Hos oss kommer du att få stora möjligheter att utvecklas personligen genom att driva utvecklingen av vår framtida digitala plattform för verksamheten samt med våra tjänstepartners.

Vårt arbetssätt präglas av tydlighet, enkelhet, långsiktighet och lönsamhet.

Arbetsuppgifter
  • Leda förbättrings- och utvecklingsprojekt inom infrastruktur och drift.
  • Säkerställa att IT-stödet levereras efter bolagets behov.
  • Underhålla och efter behov teckna avtal gällande tjänsteleveranser inom ansvarsområdet.
  • Inköp av IT-infrastruktur och molnbaserade tjänster.
  • Ansvara för kontinuerlig drift/support och uppdateringar av våra IT-tekniska lösningar samt utveckla våra koncerngemensamma lösningar för våra bolag i Europa.
Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss är det viktigt att du är driven och självgående. Det är lika självklart för dig, som för oss, att man är med och bidrar till ett gott samarbete och lagspel. Du är en person som ser möjligheter och tycker om att ta egna initiativ. Du har service- och ansvarskänsla och klarar att hantera flera uppgifter samtidigt genom god prioritering och ett strukturerat arbetssätt.

Din bakgrund
  • Erfarenhet av att driva förbättringsarbete inom IT-området.
  • Erfarenhet av projektledning och att delta i projekt.
  • Goda kunskaper i Microsofts IT-plattformar.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Välkommen med din ansökan! I denna rekryteringen samarbetar Gnosjö Konstsmide med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konstsmide grundades 1942. Bolaget ingår i den familjeägda koncernen Gunnar Johansson Gruppen. Konstsmide tillverkar och marknadsför konsumentprodukter inom jul- och dekorationsbelysning samt trädgårdsbelysning.

Konstsmide omsätter ca 650 mkr, har drygt 200 anställda och är marknadsledande i Europa. Dotterbolag finns i Tyskland, England, Finland, Hong Kong, Ungern och Norge. Huvudkontoret är beläget i Gnosjö.