Garo ab - redovisningsekonom/controller

Garo ab - redovisningsekonom/controller

GARO AB befinner sig i en spännande expansionsfas och vi förstärker vår ekonomifunktion genom att söka en analytisk och sifferorienterad Redovisningsekonom/controller.

I din roll kommer du framförallt arbeta med löpande bokföring inklusive bokslut samt budget och prognoser. Utöver det kommer du att stödja vår Group Controller med verksamhetsnära analyser. Du kommer ingå i ett ekonomiteam som servar koncernens svenska och finska dotterbolag. Placeringsort för tjänsten är Gnosjö och du rapporterar till Redovisningschef.

Vi söker dig som stimuleras av att arbeta verksamhetsnära utifrån ett ekonomiskt perspektiv och tjänsten har goda möjligheter till utveckling över tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Löpande redovisning samt bokslutsarbete
  • Månadsrapportering
  • Skatter och deklarationer
  • Budget och prognosarbete
  • Analys och uppföljning
Vem är du?

Du har en Civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning samt helst ett par års erfarenhet från liknande tjänst i ett tillverkande företag eller inom en revisionsbyrå. Du har mycket goda kunskaper i Office 365 och sätter dig med lätthet in i nya system. På GARO jobbar vi i affärssystemet Dynamics AX och kunskaper i detta eller andra affärssystem är meriterande. Eftersom vi ingår i en internationell koncern förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

Du ska kunna arbeta självständigt i din roll i en föränderlig miljö. Som person är du prestigelös, analytisk och med ett tydligt driv och förmågan att ta egna initiativ. Du förstår vikten av att jobba mot deadlines. Vi ser gärna att du bidrar med idéer kring hur verksamhetens processer kan effektiviseras.

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 902 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".