Garo ab - produktionschef e-mobility

Garo ab - produktionschef e-mobility

GARO AB fortsätter sin expansion och nu förstärker vi teamet med en PRODUKTIONSCHEF till divisionen E-mobility.

Du blir en viktig pusselbit i företagets fortsatta framgång. E-mobility är en egen division inom GARO AB. Divisionen är specialiserad på produkter inom området laddinfrastruktur. GARO har ett omfattande produktprogram med allt från snabbladdare till de enklaste laddstationerna för hemmabruk.

Som produktionschef kommer du leda och fördela arbetet på din avdelning. Avdelningen omfattar i dagsläget ca 20 personer varav en teamledare. Du ansvarar för att produktionsmål, resultat och utleverans uppfylls enligt bolagets plan.

Rollen innebär bl a att du:
  • Planerar och leder produktionen inom E-mobility
  • Upprätthåller produktivitet, kvalitet och effektivitet
  • Att säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter.
  • Arbeta med daglig styrning, avvikelsehantering och ständiga förbättringar.
  • Att utveckla och effektivisera inom ditt ansvarsområde.
Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av en produktionsledande befattning. Har du högskoleutbildning eller motsvarande inom maskinteknik eller elektronik ser vi det som en merit. GARO som bolag genomsyras av entreprenörsanda och E-mobility i synnerhet. Därför passar denna tjänsten för dig som gillar snabba beslut och ibland en vardag där det oväntade plötsligt händer. Vi är helt enkelt "på tå"!

Du har ett strukturerat och målmedvetet arbetssätt, som ger dig förmågan att driva och planera produktionen effektivt med hög kvalitet. Din personlighet är viktig för oss, vi uppskattar dina öppna och sociala egenskaper. Dina ledaregenskaper och din förmåga att effektivisera och förbättra i en produktion blir ditt viktigaste bidrag till GARO AB.

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök senast den 25 mars på www.finnvedensaljkraft.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 25 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 900 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".