Garo ab - marknadschef

Garo ab - marknadschef

Vi är GARO. Vi är Futuresmart.

Vi behöver dig som vill fortsätta bygga vårt marknadsarbete för framtiden.

Vi söker dig med relevant bakgrund och erfarenhet av liknande befattning. Genom erfarenhet och nyfikenhet har du blick för framgångsrika strategier när det gäller marknadsinsatser. Du har förmågan att både skapa grunderna i ett företags marknadsarbete samt att se hur ett varumärke kan vinna position på en internationell och nationell marknad.

I rollen gör du marknads- och kommunikationsplaner för respektive produktområde. Du har det övergripande ansvaret för marknadsmaterial och aktivitetsplaner i samband med mässor, annonsering och PR. GARO vill utveckla sin förmåga på digitala plattformar, där du blir en drivande faktor.

GARO är internationellt, vilket gör att du samverkar med dotterbolag både i Sverige och utomlands när det gäller marknadsfrågor.

Vem är du?

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt marknadsarbete på strategisk nivå i en chefsbefattning. Du hanterar svenska och engelska med lätthet både i tal och skrift. Förutom dina meriter är dina personliga egenskaper viktiga. Din förmåga att leda och engagera med entusiasm och positiv inställning skapar ett vinnande marknadsteam. Vi söker kombinationen av problemlösande kreativitet och fingertoppskänsla i marknadsarbete.

Du trivs med ansvar i en verksamhet med blicken framåt och med fokus på marknad. Rollen förutsätter att du har förmågan att planera och målmedvetet ta beslut som driver avdelningen och företaget mot uppsatta mål. Du har många externa och interna kontaktytor, där social kompetens och affärsmässighet ger dig framgång. Din förmåga att samarbeta, dela idéer och att vara lyhörd förflyttar företagets varumärke och marknadsarbete i rätt riktning.

Är det du som tar oss till nästa nivå i vårt marknadsarbete?

Ansök

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se senast 31 augusti.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland, Nordirland och Polen. Koncernen är organiserad i två affärsområden, GARO Sverige och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 902 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".