Garo ab - konstruktör

Garo ab - konstruktör

Vi är GARO. Vi är Futuresmart.

GARO garanterar innovation av framtidssäkra produkter. Produkter som säkerställer energibesparing, smartare styrning och enkelhet i användandet.

Det som kännetecknar GARO är drivet och viljan att utveckla smarta och lönsamma produkter med hög kvalitet. Genom åren har företaget tagit fram starka lösningar och hållbara produkter som återfinns i vår vardag. Det är bland annat produkter inom elinstallation, laddning av elbilar, tillfällig el, solenergi m.m. Du kommer att ingå i GAROs produktavdelning, det är ett team som tillsammans är en nyckelfaktor för GAROs fortsatta utveckling. För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och trivs med möjligheten att arbeta kreativt i utvecklingen av nya produkter samtidigt som du uppskattar arbetet att förbättra och effektivisera redan befintliga konstruktioner

Din bakgrund

Vi söker dig med en hög ambitionsnivå och en god teknisk utbildning. Du kan vara nyutbildad eller erfaren. Vi tror att det som förenar oss är teknik intresse och viljan att jobba med produkter som gör skillnad. Du är systematisk, strukturerad och tycker om att arbeta i en kreativ miljö där både samarbete och självständigt arbete varierar arbetsdagen.

Låter det intressant? Tveka inte att söka till en spännande tjänst till ett bolag som växer.

Ansökan

I denna process samarbetar GARO med Finnveden Säljkraft AB. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 25 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 900 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".