Garo ab - konstruktör

Garo ab - konstruktör

Du kommer att ingå i GAROs produktavdelning och vara med att utveckla nya produkter. Din uppgift blir också att förbättra och effektivisera redan befintliga konstruktioner.
Vi utgår från att du har erfarenhet av mekanisk konstruktion.

Din bakgrund

Vi söker dig med en hög ambitionsnivå och en god teknisk utbildning. Vi använder oss av CAD-programmet CREO Parametric. Tidigare erfarenhet av mekanisk konstruktion i 3D-CAD är meriterande. Du är systematisk, strukturerad och tycker om att arbeta i en kreativ miljö.

Låter det intressant? Tveka inte att söka till en spännande tjänst till ett bolag som växer.

Ansökan

I denna process samarbetar GARO med Finnveden Säljkraft AB. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2017 MSEK 796 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.