Garo ab - kommersiell produktchef e-mobility

Garo ab - kommersiell produktchef e-mobility

GARO utvecklas starkt inom området E-mobility och söker en ny Produktchef.

Tjänsten är en nyckelposition i den del av bolaget som arbetar med E-mobility. Detta är affärsområdet som utvecklar laddstationer för eldrivna fordon. Marknaden har en stark utveckling och omvärldens vilja att ställa om till ett miljövänligare alternativ växer. GARO såg denna utveckling tidigt och har i takt med utvecklingen skapat sig en position och en produkt som tillhör ett av marknadens bästa val inom området.

Dina dagar kommer vara innehållsrika och stimulerande. Vi tror det är extra viktigt att du gillar en flexibel arbetsplats med en iver att hänga med i utvecklingens tempo. Du kommer samarbeta med många kollegor inom t ex marknad, inköp och produktutveckling. Du ingår i produktrådet, som har en avgörande roll när det gäller att satsa på rätt teknik och produkt för framtidens behov. Du behöver en kommersiell blick och ett tekniskt intresse. Kombinationen blir avgörande vid kundmöten, omvärldsbevakning, utvärdering av produkter och input till produktutveckling. Du blir "kommersiell chef över produkterna" och projektledaren som tar GARO vidare. Du är länken mellan produktutvecklingen och marknadsavdelningen och det kommersiella produktstödet till inköparna och säljarna.

Vem är du?

Kan alla söka? GARO söker alltid människor med rätt ambition och vilja att bidra, men just till denna utmaningen söker vi dig med en utbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas. Du är kanske ingenjör eller har arbetat i en kommersiell roll nära en produktutveckling. Du kan komma direkt från avslutad relevant utbildning med marknads- eller ingenjörsinriktning eller med värdefull yrkeserfarenhet.

Vi gillar att du är nyfiken, analytisk och pedagogisk. Du har en gillar ny teknik och har förmågan att förstå funktioner. Framförallt trivs du i en miljö där samarbete och driv att utvecklas är viktigt. Du gillar att kommunicera och har den där fantastiska förmågan att planera och genomföra projekt på utsatt tid med hjälp av dina kollegor. GARO tillverkar produkter för hela världen, därför är både svenska och engelska avgörande kunskaper.

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se så snart du kan.

Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland, Nordirland och Polen. Koncernen är organiserad i två affärsområden, GARO Sverige och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 902 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".